Ρούντολφ: «Θα σας κάνουμε χαρούμενους»

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, προκειμένου να κάνει τους φιλάθλους του χαρούμενους, εμφανίστηκε ο Γκέργκελι Ρούντολφ.

Πεπεισμένος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, προκειμένου να κάνει τους φιλάθλους του χαρούμενους, εμφανίστηκε ο Γκέργκελι Ρούντολφ. Ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός τόνισε πως είναι ικανοποιημένος με την επιστροφή του στην ενεργό δράση, όμως τόνισε πως είναι λυπημένος για την ήττα 3-1 από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» για την συμπαράστασή τους, τον καιρό που ταλαιπωρούνταν από τον τραυματισμό του, ενώ συμπλήρωσε μέσω της ιστοσελίδας του στο Facebook, πως οι «πράσινοι» χρειάζονται την υποστήριξη των φιλάθλων στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά, ο Ρούντολφ τόνισε: «Χαίρομαι που μετά από πολύ καιρό επέστρεψα στο γήπεδο και έπαιξα για 30 λεπτά στην ομάδα μου και πάλι. Είμαι, όμως, λυπημένος επειδή χθες χάσαμε τον αγώνα – πρώτη φορά σε αυτή τη σεζόν. Αυτό δεν μας εμποδίζει να πετύχουμε τους στόχους μας και να κατακτήσουμε την Superleague. Ευχαριστώ για την υποστήριξή σας, με βοήθησε πολύ στην επιστροφή μου στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός μετράει ακόμα σε όλους σας στο μέλλον και θα κάνουμε τα πάντα για να σας κάνουμε χαρούμενους – και να γίνουμε πρωταθλητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.