“Βάλτε μου δύσκολα…”

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δήλωσε πως θα ήθελε ο ΠΑΟΚ να κληρωθεί με ένα μεγάλο όνομα στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης δήλωσε πως θα ήθελε ο ΠΑΟΚ να κληρωθεί με ένα μεγάλο όνομα στην επόμενη φάση του Europa League. «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι απέναντι σε μεγάλους και δυνατούς αντιπάλους, όπως για παράδειγμα η Τότεναμ, τα πηγαίνει καλύτερα. Είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες με τέτοια δυναμική και πιστεύω ότι με όποιον και αν κληρωθούμε, αν δείξουμε τον καλό μας εαυτό, θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Καλύτερα να είναι μεγάλο όνομα. Είμαστε για τα δύσκολα» είπε ο 22χρονος επιθετικός στην εφημερίδα «Real Sports». Ο Αθανασιάδης μίλησε ακόμη:
 

Για το 1997 και την τεράστια πρόκριση επί της Άρσεναλ:
«Ήμουν μικρός, εννέα ετών και θυμάμαι ότι ήμασταν μαζεμένοι όλοι οικογενειακώς στο σπίτι και βλέπαμε το παιχνίδι. Όπως θυμάμαι και τα πανηγύρια όταν μπήκε το γκολ. Ήταν λες και ήμασταν στο γήπεδο. Ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μερικά χρόνια αργότερα θα ήμουν εγώ που θα πετύχαινα ένα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι σε μια αγγλική ομάδα».

Για το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Τότεναμ:
«Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι τίποτα. Όταν βλέπεις τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι να σηκωθείς και να πανηγυρίσεις. Και αυτό έκανα, τρέχοντας τους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν με τόσο πάθος. Νομίζω ότι στο παιχνίδι είχαμε και εμείς ως ένα βαθμό το ίδιο πάθος με τον κόσμο μας. Και αυτούς που κατάφεραν να βρουν εισιτήρια για το παιχνίδι, αλλά και τους υπόλοιπους που ήρθαν στο Λονδίνο, όμως έμειναν έξω».

Για την σύγκριση με τον Χρήστο Δημόπουλο:
«Το να με συγκρίνουν με τον Δημόπουλο είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα. Μπορεί να μην τον πρόλαβα, αλλά γνωρίζω πόσο σπουδαίος παίκτης ήταν. Πιστεύω, όμως, ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.