Θέμα ημερών

Λεπτομέρειες απομένουν για την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις ναυαγίου στις επαφές του Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το …σίριαλ με την Pan Asia σύντομα θα τελειώσει και το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετά σημαντικά βήματα και οι δύο πλευρές έχουν τηρήσει κατά γράμμα όσα έχουν συμφωνήσει. 

Υπάρχει συχνή επικοινωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ και καλή συνεργασία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, ενώ το ασιατικό fund έχει ακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες και δείχνει ότι αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα την κατάσταση. Αυτό που λένε άνθρωποι της ΠΑΕ είναι ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις … “ναυαγίου” και η Pan Asia δεν έχει κάνει κινήσεις …οπισθοχώρησης. “By the book” προχωρούν οι Ασιάτες. Όμως τώρα έρχεται η στιγμή που πρέπει να …μιλήσει το χρήμα. Τώρα έρχεται η στιγμή της αλήθειας… 

Πλέον έχουν ολοκληρωθεί όλοι οι έλεγχοι που έγιναν στο κλαμπ από την Pan Asia και το ξένο fund έχει ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση του συλλόγου, ενώ στις 6 Ιουλίου θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση στο Τριφύλλι και θα προκηρυχθεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 

Μέχρι στιγμής, ουδείς μπορεί να βάλει το …χέρι του στη φωτιά και να προβλέψει με βεβαιότητα τι πρόκειται να γίνει στο συγκεκριμένο θέμα. Κάτι η προβληματική επικοινωνία και πληροφόρηση από την πλευρά του ασιατικού fund, κάτι η επιλογή των δύο πλευρών να πορευτούν “αθόρυβα” σε αυτή την υπόθεση και τα ΜΜΕ – και κατ’ επέκταση οι φίλαθλοι – έχουν μείνει στο  …σκοτάδι.

Ένα βήμα απομένει για να γίνει η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ… Να μπουν τα 20 εκ. Ευρώ από την πλευρά της Pan Asia στο προβλεπόμενο διάστημα και …τέλος! “Show me the money”, που λένε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Τα χρήματα είναι το ζητούμενο για να τελειώσει η ιστορία. Θα μπουν; Αυτό μονάχα τα – γνωστά και άγνωστα – μέλη της Pan Asia το γνωρίζουν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.