Κολυμπάδης: «Περήφανοι για μία ακόμα φορά»

Στη συνέπεια που δείχνουν τα τελευταία χρόνια στις επιτυχίες η εθνική ομάδα και οι αθλητές της στάθηκε ο Μανώλης Κολυμπάδης σε σημερινό του σχόλιο για την πρωτιά στη Standard Division της Ευρωπαϊκής Λίγκας.

Στη συνέπεια που δείχνουν τα τελευταία χρόνια στις επιτυχίες η εθνική ομάδα και οι αθλητές της στάθηκε ο Μανώλης Κολυμπάδης σε σημερινό του σχόλιο για την πρωτιά στη Standard Division της Ευρωπαϊκής Λίγκας.

Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ήταν επικεφαλής της αποστολής στην Κωνσταντινούπολη κι έζησε από κοντά μία ακόμα διάκριση των διεθνών μας. Συνεχάρη όλους τους συντελεστές, δήλωσε περήφανος για μία ακόμα φορά, ενώ δεν παρέλειψε να εξάρει τη φιλοξενία των Τούρκων διοργανωτών και τη στάση των φιλάθλων. Επιπλέον, εξέφρασε την ελπίδα για μεγαλύτερες συγκινήσεις στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τα οποία βρίσκουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην 1η κατηγορία. Επί τη ευκαιρία να σημειωθεί ότι η κλήρωση της νέας διοργάνωσης θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου στη Βαρκελώνη.

«Πρέπει να πω κατ’ αρχήν ότι η συμπεριφορά των Τούρκων ήταν άψογη και η ατμόσφαιρα θερμή -παρά τον λίγο κόσμο- και μέσα στα όρια του φίλαθλου πνεύματος. Η εθνική μας έφτασε στη νίκη και την πρωτιά και για μία ακόμα φορά αισθανθήκαμε περήφανοι γι’ αυτή την ομάδα και γι’ αυτά τα παιδιά. Έχοντας μέσα τους τον καλώς εννοούμενο εγωισμό οι αθλητές μας παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες για το γόητρο της εθνικής ομάδας, η οποία έχει χαρίσει στους Έλληνες φιλάθλους και την επιτραπέζια αντισφαίριση πάμπολλες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Ακολούθως θέλησε σε δώσει χαρακτηριστικό παράδειγμα για να εκθειάσει το κλίμα στο εθνικό μας συγκρότημα. «Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η περίπτωση του Κώστα Λαγογιάννη, ο οποίος αν και εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Μετροπόλιταν» Κυριακή προς Δευτέρα, με έντονα συμπτώματα στομαχικού ιλίγγου.δραπέτευσε από το νοσοκομείο για να έρθει κανονικά στην αποστολή για την Τουρκία! Χωρίς να έχει την άδεια των γιατρών για εξιτήριο υπέγραψε με δική του ευθύνη και ήρθε στο αεροδρόμιο! Όλα αυτά μας τα αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα.

Αυτή είναι η εθνική μας ομάδα. Ελπίζουμε τώρα στο νέο πρωτάθλημα, τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, να απολαύσουμε την παρουσία αθλητών υψηλότατου επιπέδου μέσα από τις αντίπαλες ομάδες που θα συναντήσουμε, αλλά και να ζήσουμε συγκινήσεις με επιτυχίες, από αυτές στις οποίες μας έχουν συνηθίσει οι αθλητές μας τα τελευταία χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.