«Για το αποτέλεσμα στην Κρήτη»

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έχει στραφεί η προσοχή του Αστέρα Τρίπολης, όπως δήλωσαν οι Σανθ Χακόμπο και Εμάνουελ Περόνε, στο περιθώριο της βράβευσής τους ως MVP και Best Goal της 11ης αγωνιστικής.

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έχει στραφεί η προσοχή του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τους Σανθ Χακόμπο και Εμάνουελ Περόνε. Οι δυο ποδοσφαιριστές των Αρκάδων παρέλαβαν τα βραβεία του πολυτιμότερου παίκτη και του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής και εμφανίστηκαν χαρούμενοι για τη διάκριση και τη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Αρχικά, ο Περόνε (καλύτερο γκολ) τόνισε στο περιθώριο της βράβευσής του: Ο Εμάνουελ Περόνε, τόνισε: «Το βραβείο αυτό σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο στο γήπεδο. Είναι καλό που σκοράρω και αυτά τα γκολ συνοδεύονται από νίκες, αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα ανεξάρτητα ποιος σκοράρει. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού και οι δύο ομάδες χρειάζονται τους βαθμούς. Πρόκειται για μία δύσκολη έδρα απέναντι σε μία δυνατή ομάδα που σεβόμαστε, αλλά εμείς θα πάμε στην Κρήτη για το θετικό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του ο πολυτιμότερος παίκτης της προηγούμενης αγωνιστικής, Σανθ Χακόμπο, υπογράμμισε: «Οι ατομικές διακρίσεις θεωρώ ότι πρέπει να ανταποκρίνονται και να εκπροσωπούν όλη την αποστολή της ομάδας για τον συγκεκριμένο αγώνα, γιατί όλοι μαζί παίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όσους με ψήφισαν για αυτή τη διάκριση. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ακόμα περισσότερη δουλειά στο γήπεδο. Οι υποχρεώσεις είναι πάντα οι ίδιες. Η δουλειά είναι πάντα ίδια, απλά αυτό το βραβείο εκπροσωπεί μία νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω το ίδιο, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα πριν πάρω δηλαδή αυτό το βραβείο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε συνέχεια».

Και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να αφιερώσω το βραβείο αυτό στους συμπαίκτες μου, που έδωσαν τη μάχη για να κάνουμε αυτή τη μεγάλη νίκη, σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και τους φιλάθλους της ομάδας που έρχονται στο γήπεδο και μας στηρίζουν. Η δουλειά που έγινε και τις τελευταίες εβδομάδες, δουλέψαμε στο μέγιστο βαθμό και βγήκε αυτή η δουλειά στους αγώνες. Είναι καθαρά θέμα δουλειάς. Σε ότι αφορά το επόμενο παιχνίδι, η νίκη επί του Ολυμπιακού δεν θα έχει αντίκρισμα, αν δεν πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην Κρήτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.