Οι «εκλεκτοί» του Γιώργου Δώνη

Την αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι του Σαββάτου (3/12) με τον Εργοτέλη ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης.

Την αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι του Σαββάτου (3/12) με τον Εργοτέλη ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης. Στόχος των «κυανόλευκων» στο ματς της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ είναι η επιστροφή στις νίκες και σ’ αυτή την προσπάθεια ο 42χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του πλην του Σωκράτη Φυτανίδη.
 
Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός που διανύει μια εξαιρετική σεζόν τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη και υπολογίζεται να επιστρέψει στη δράση την καινούρια χρονιά. Οι 20 παίκτες που συμπεριέλαβε ο Δώνης στην αποστολή είναι:
 
Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Ζουέλα, Τόμας, Γιαννούλης, Μπάλλας, Τάτος, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Γκαρσία, Καραμάνος, Μπέλιτς, Καραγκούνης, Αναστασάκος, Μήτρογλου, Δημούτσος, Επστάιν, Οικονόμου, Μακρής.
 
* Αντιπροσωπεία των «κυανόλευκων» αποτελούμενη από τους Ανδρέα Τάτο, Παναγιώτη Μπάλλα και Τάσο Καραμάνο επισκέφτηκε το 2ο Γυμνάσιο Περιστερίου και γνώρισε την αποθέωση από τους μικρούς μαθητές. Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν αυτόγραφα, αφίσες και εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
 
* Η ΠΑΕ Ατρόμητος και το ποδοσφαιρικό τμήμα εύχονται ολόψυχα στον Βαγγέλη Νάστο και τη σύζυγό του Αλεξάνδρα να τους ζήσει το νέο μέλος στην οικογένειά τους. Ο 31χρονος άσος είναι πλέον «τριπλός», καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
 
* Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΟ ο αγώνας του Ατρόμητου με την Αναγέννηση Επανομής για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 2:00 μ.μ. στο γήπεδο «Νίκος Σαράφης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.