Στους «4» μέσω Λονδίνου

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 τη Γουέστ Χαμ σε νοκ άουτ αναμέτρηση στο «Άπτον Παρκ» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 2-1 τη Γουέστ Χαμ σε νοκ άουτ αναμέτρηση στο «Άπτον Παρκ» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Έβερτον είναι αυτή που περιμένει στους «4»  τους «κόκκινους διάβολους», οι οποίοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά… τα χρειάστηκαν στο φινάλε.

Ο Ράσφορντ με ωραίο πλασέ από την περιοχή άνοιξε το σκορ στο 54′, ενώ ο Φελαϊνί στο 67′ διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, που φάνηκε να κλειδώνουν τη νίκη-πρόκριση. Ο Τόμκινς, ωστόσο, μείωσε στο 79′ για τους Λονδρέζους και στο τελευταίο δεκάλεπτο ανέλαβε δράση ο Ντε Χέα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε ζωντανή τη Γιουνάιτεντ, η οποία κυνηγά μέσω του Κυπέλλου το μόνο τρόπαιο στη σεζόν.

Γουέστ Χαμ (Μπίλιτς): Ράντολφ, Ογκμπόνα, Τόμκινς, Κρίσγουελ, Παγιέ, Νόουμπλ, Κουγιατέ, Αντόνιο, Λαντσίνι (74′ Εμενίκε), Κάρολ, Βαλέντσια (62′ Μόουζες)

Μάντσεστερ Γ. (Φαν Χάαλ): Ντε Χέα, Ρόχο (68′ Βαλέντσια), Σμόλινγκ, Κάρικ, Φελαϊνί, Μπλιντ, Ερέρα (76′ Σνάιντερλιν), Λίνγκαρντ, Μενσά, Μαρσιάλ, Ράσφορντ (90′ Ρούνεϊ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.