Τα «έσπασε» ο Φέτελ

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Σεμπάστιαν Φέτελ, έκανε και πάλι το... θαύμα του κατακτώντας την 15η «pol position» στο τελευταίο γκραν πρι της χρονιάς, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Νάιτζελ Μάνσελ από το 1992.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, Σεμπάστιαν Φέτελ, έκανε και πάλι το… θαύμα του κατακτώντας την 15η «pol position» στο τελευταίο γκραν πρι της χρονιάς, σπάζοντας το ρεκόρ που κατείχε ο Νάιτζελ Μάνσελ από το 1992. Ο Γερμανός πιλότος, πραγματοποίησε τον ταχύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του Σάο Πάολ τερματίζοντας στην πρώτη θέση.  Στη σχετική κατάταξη τον ακολούθησε ο Μαρκ Γούμπερ που τερμάτισε δεύτερος και τρίτος ο Τζένσον Μπάτον.

Ο Φέτελ από την πλευρά του, εμφανίστηκε χαρούμενος από την παραπάνω εξέλιξη και ξεκαθάρισε πως έκανε ό,τι μπορούσε για να φτάσει σε αυτήν την επιτυχία. «Είχαμε κάποιες συζητήσεις πριν τις κατατακτήριες δοκιμές σχετικά με αυτό το ρεκόρ και νομίζω πως το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν μείναμε μόνο στα λόγια. Είμαι χαρούμενος με τον πρώτο γύρο στο Q3, αλλά ξέραμε ότι είχαμε και κάτι παραπάνω να δώσουμε. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό. Ήταν μία έντονη στιγμή όταν πέρασα τη γραμμή. Στη συνέχεια έπρεπε να περιμένω για να δω αν ο χρόνος μου ήταν καλός ή όχι. Είχε κάνει το ρεκόρ με λιγότερα γκραν πρι, αλλά αυτό είναι ιδιαίτερο για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Σχετικά με το ενδεχόμενο να βρέχει την ώρα του γκραν πρι, ο Γερμανός πρόσθεσε: «Ο καιρός δημιουργεί ένα μεγάλο ερωτηματικό, αλλά αυτή η πίστα είναι δύσκολη ούτως ή άλλως. Πάντα δημιουργεί ιδιαίτερες κούρσες και ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες».

Αναλυτικά oι δέκα πρώτοι:

1. Φέτελ-Red Bull 1:11.918
2. Γουέμπερ-Red Bull +0.181
3. Μπάτον-McLaren +0.365
4. Χάμιλτον-McLaren +0.562
5. Αλόνσο-Ferrari +0.673
6. Ρόσμπεργκ-Mercedes +1.132
7. Μάσα-Ferrari +1.150
8. Σούτιλ-Force India +1.380
9. Σένα-Renault +1.843
10. Σουμάχερ-Mercedes


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.