Ξανά στο προσκήνιο ο Σταφυλίδης

Το όνομα του Κώστα Σταφυλίδη επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, εν όψει της νέας σεζόν.

Το όνομα του Κώστα Σταφυλίδη επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να εξετάζουν την περίπτωσή του για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας, εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες έχουν εντάξει το όνομα του Έλληνα μπακ στη μετεγγραφική τους λίστα και θα προσπαθήσουν να τον αποκτήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον αποχωρήσει από το λιμάνι ο Αρτούρ Μαζουακού.

Ο 22χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Άουγκσμπουργκ. Τα δικαιώματα του παίκτη ανήκουν στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία φέρεται θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, καθώς δεν υπολογίζεται για το βασικό σχήμα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν επιβεβαιώνουν μέχρι στιγμής τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και παραπέμπουν για τις μετεγγραφικές εξελίξεις στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, καθώς η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο κύπελλο Ελλάδος, όπου στοχεύουν στην κατάκτησή του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.