Κέρκυρα και μετά Τότεναμ

Να ζευγαρώσει τις συνεχόμενες νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει σήμερα (17:15, NS2) στην Τούμπα την Κέρκυρα.

Να ζευγαρώσει τις συνεχόμενες νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει σήμερα (17:15, NS2) στην Τούμπα την Κέρκυρα. Στόχος των γηπεδούχων είναι να καθαρίσουν γρήγορα το ματς για να μπορέσουν να συγκεντρωθούν στον αγώνα της Τετάρτης στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει την ομάδα του με το προσφιλές του σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαλκιάς, στην άμυνα ο Έτο, Μπαλάφας, Μαλεζάς και Σταφυλλίδης. Στα χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Λαζάρ, ενώ πιο μπροστά τους θα βρίσκονται οι Βιεϊρίνια, Σπαντάντσιο και Αθανασιάδης. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Παπάζογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Κρέσιτς, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ίβιτς και Σνάουτσνερ. Εκτός έμειναν οι Λίνο, Λεονάρντο και Τσουκαλάς. Η Κέρκυρα έχει κακή προϊστορία στην Τούμπα. Πιθανή 11αδα της: Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γκουστάβο, Μαιστόροβιτς, Κοντοδήμος, Χαμπλ, Οσμάν, Γραμμόζης, Αγρίτης, Καλαντζής και Ιωάννου.

Την αποστολή της Κέρκυρας συμπληρώνουν οι Αναστασόπουλος, Μίχος, Τσίγκας, Γιάντσης, Βέντσελ, Λόβιν και Μαζνόφ, ενώ απόντες θα είναι οι Λαμπρόπουλος, Μετίν και Μπουκουβάλας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.