«Συμπαιγνία Ολυμπιακού – Χριστοδουλόπουλου»

Τι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΑΕΚ στην προσφυγή της κατά της μετακόμισης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακού και οι τιμωρίες που ζητεί.

Τι ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΑΕΚ στην προσφυγή της κατά της μετακόμισης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακού και οι τιμωρίες που ζητεί.

Η Ένωση προσέφυγε στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ και ζητεί «να καταδικαστούν οι αντίδικοι στην καταβολή προς την εταιρεία του ποσού των 315.666,66 ευρώ ως αποζημίωση», να τιμωρηθεί ο παίκτης με απαγόρευση συμμετοχής σε επίσημα ματς για έξι μήνες καθώς «μεθόδευσε στρατηγικά την υπογραφή συμβολαίου με την αντίδικο ΠΑΕ», όπως ισχυρίζεται στην προσφυγή.

Για τον Ολυμπιακό ζητεί «να επιβληθεί στην αντίδικη ΠΑΕ η αθλητική κύρωση της απαγόρευσης απόκτησης με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστών γηγενών ή αλλοδαπών για δύο μετεγγραφικές περιόδους. Υποκίνησε τον ποδοσφαιριστή σε μη νόμιμες ενέργειες και φέρει βαρεία ευθύνη, αφού όχι μόνο τελούσε σε πλήρη γνώση της ύπαρξης συγκεκριμένης σημαντικής δέσμευσής του με την ομάδα μας, αλλά κινήθηκε επιθετικά απέναντί μας. Περαιτέρω ένδειξη συμπαιγνίας των δύο αντιδίκων, αποτελεί το γεγονός πως οι φερόμενες “διαπραγματεύσεις” μεταξύ τους κράτησαν ελάχιστο χρόνο».

Επίσης, η Ένωση υποστηρίζει ότι ο Χριστοδουλόπουλος έχει συμβόλαιο μαζί της μέχρι τον Ιούνιο του 2019 με αποδοχές 308.800 ευρώ και μπόνους για πρόκριση σε ομίλου Τσάμπιονς Λιγκ, κατάκτησης πρωταθλήματος (ύψους 50.000 ευρώ) και Κυπέλλου (30.000 ευρώ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.