Κοντά στον Γκουλουζάντε η ΑΕΛ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Αμίτ Γκουλουζάντε φέρεται να βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΛ, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ των «βυσσινί», εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν.
11/01/2017 • 11:12
O Αμίτ Γκουλουζάντε
  • shares
Σε προχωρημένες επαφές με τον Αμίτ Γκουλουζάντε φέρεται να βρίσκεται η διοίκηση της ΑΕΛ, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ των «βυσσινί», εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αζέρος μέσος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Λάρισα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Γκουλουζάντε αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στη Σουμγκάιτ. Ο 24χρονος παίκτης αγωνίζεται ως μέσος και θα δώσει μια ακόμα λύση στον Σάκη Τσιώλη, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 
22/05/2017 • 09:04

Χωρίς άγχη αλλά με καλή διάθεση κι επιθετικό πάθος το ματς στην Μανίσα

Η επιλογή του συγκεκριμένου, αδιάφορου βαθμολογικά, παιχνιδιού για το Τουρκικό πρωτάθλημα γίνεται μόνον και μόνο λόγω της αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων οι οποίες απαλλαγμένες από το άγχος παίζουν πιο ελεύθερα στα τελευταία τους παιχνίδια βγάζοντας στην επιφάνεια τις επιθετικές τους αρετές.