Adios Lolo αποκλειστικά στο Novasports (vid)

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, μαζί με τη σύζυγό του και τον μικρό του γιο, λίγο πριν της 17:00 το απόγευμα αναχώρησαν μέσω Μαδρίτης για την πατρίδα τους. Οι μαγικές ενέργειες του Λόλο δεν θα ξεσηκώνουν πλέον την κυανέρυθρη εξέδρα και φυσικά δεν θα εμπλουτίζουν το... μενού της Σούπερ Λιγκ. Ο Ουρουγουανός άσος, μέσω της κάμερας του Novasports, το οποίο βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος αποχαιρετά τους «κυανέρυθρους» οπαδούς με την τελευταία του αποκλειστική συνέντευξη στη Nova.

Ο Φαμπιάν Εστογιανόφ, μαζί με τη σύζυγό του και τον μικρό του γιο, λίγο πριν της 17:00 το απόγευμα αναχώρησαν μέσω Μαδρίτης για την πατρίδα τους. Οι μαγικές ενέργειες του Λόλο δεν θα ξεσηκώνουν πλέον την κυανέρυθρη εξέδρα και φυσικά δεν θα εμπλουτίζουν το… μενού της Σούπερ Λιγκ.

Ο Ουρουγουανός άσος, μέσω της κάμερας του Novasports, το οποίο βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος αποχαιρετά τους «κυανέρυθρους» οπαδούς με την τελευταία του αποκλειστική συνέντευξη στη Nova. Οι εντυπωσιακές τρίπλες και τα όμορφα γκολ του Ουρουγουανού αποτελούν πλέον ανάμνηση για τους φίλους του Πανιωνίου.
 
Για το πώς νιώθει που φεύγει από την Ελλάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με την οικογένειά μου πηγαίνουμε εκεί που από το καλοκαίρι ήθελα να βρίσκομαι. Έτσι όμως βοηθάω και τον Πανιώνιο ο οποίος περνάει μια δύσκολη στιγμή, αφού το συμβόλαιό μου είναι αρκετά υψηλό. Είναι κοινή απόφαση να αποχωρήσω». 
 
Για την καλύτερη ντρίπλα του στο ελληνικό πρωτάθλημα: Πάντα μου αρέσουν οι ντρίπλες, αυτό το ξέρετε, ειδικά αυτές που καταλήγουν σε γκολ. Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις, αλλά αν είναι να διαλέξω μία ντρίπλα σίγουρα επιλέγω αυτή που είχα κάνει στον Καραγκούνη και αν είχε καταλήξει σε γκολ τότε θα ήταν μια πολύ ωραία φάση.
 
Για το καλύτερο γκολ του με τη φανέλα του Πανιωνίου: «Το τελευταίο μου γκολ με τον Πανιώνιο κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη».
 
Για το καλύτερο παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Δεν μου έρχεται κάτι… Ίσως στο ντεμπούτο μου με τον Ρεκόμπα κόντρα στον Εργοτέλη, όπου κερδίσαμε με 5-2».
 
Για μήνυμα στον κόσμο του Πανιωνίου: «Στην διοίκηση δεν θέλω να πω κάτι. Στον κόσμο του Πανιωνίου θα ήθελα να αφήσω ένα μήνυμα, σε αυτούς που ζητωκραύγαζαν για μένα. Πάντα τους έχω στο μυαλό μου με μεγάλη τρυφερότητα. Κρίμα γιατί δεν μπορεί να με αποχαιρετήσει ο κόσμος σε ένα παιχνίδι-γιορτή. Θέλω όμως μέσα από αυτή τη συνέντευξη να τους ευχαριστήσω πολύ γιατί πάντα με αντιμετώπισαν σαν έναν ακόμα Πανιωνάρα».
 
Για αν νιώθει πικραμένος από τη συμπεριφορά της προηγούμενης διοίκησης: «Δεν έχω να πω κάτι για τη διοίκηση. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είχα συμβόλαιο. Η προηγούμενη διοίκηση ήθελε να παραμείνω στον σύλλογο. Η νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε γνώριζε πως εγώ είχα δίκιο, ήθελα να βοηθήσω τον σύλλογο, αλλά η οικονομική κατάσταση δεν ήταν ευνοϊκή και το συμβόλαιό μου ήταν υψηλό. Οι άνθρωποι που ανέλαβαν τώρα, συζήτησαν μαζί μου, τους ξεκαθάρισα ότι θα ήθελα να φύγω και συμφωνήσαμε από κοινού να λυθεί η συνεργασία μας.
 
Για το ποια ομάδα πιστεύει πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Δεν έχω δει πολλά παιχνίδια. Εξάλλου έχω αντιμετωπίσει μόνο τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Υπάρχει ο Ιμπαγάσα, αλλά και πολλοί άλλοι που με μία… μαγική κίνηση μπορούν να κρίνουν ένα παιχνίδι. Για αυτό και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο».
 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.