Η… αντιστροφή και ο Παναθηναϊκός

Η βελτίωση της ομάδας και το γεγονός ότι τα περισσότερα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου ο Ολυμπιακός θα τα δώσει στο ΣΕΦ, θα αλλάξουν αρκετά κατά τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Η βελτίωση της ομάδας και το γεγονός ότι τα περισσότερα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου ο Ολυμπιακός θα τα δώσει στο ΣΕΦ, θα αλλάξουν αρκετά κατά τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

«Είχαμε δυο ήττες εκτός έδρας και το παιχνίδι με την Νανσί ήταν δύσκολο. Είχαμε την ατυχία να παίξουμε πολλά εκτός έδρας. Τώρα αντιστρέφονται όλα. Είχαμε αρκετά λάθη. Κρατάμε τις ασίστ, παίξαμε πολύ ομαδικά. Βελτιώνουμε τα λάθη μας στο ζον πρες. Κοιτάμε τα θετικά», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μπροστά τους το ντέμπι των «αιωνίων», με τον «Λάζο» να τονίζει ότι «είναι ξεχωριστό ματς. Το σερί που είχαμε πιο πριν, τα παιχνίδια στην Ευρώπη και για εμάς και τον Παναθηναϊκό δεν μετράνε. Θα το απολαύσουν όσοι το δουν».

Όσον αφορά στον εαυτό του εξήγησε ότι «δεν έχει σημασία η ατομική απόδοση. Γύρισε πολύ καλά η μπάλα, είχαμε σωστές αποστάσεις. Είναι πολύ καλές οι 22 ασίστ σε δύσκολα και με άγχος ματς. Τα καταφέραμε και βγάλαμε το όμορφο παιχνίδι. Υπήρχε άγχος λόγω των δυο ηττών, στις οποίες είχαμε σημαντική διαφορά και τις χάσαμε. Τώρα την κρατήσαμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.