Καταλήγει στο σύστημα ο Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει καταλήξει στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει την εφετινή αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό και ήδη έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες δοκιμές.

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει καταλήξει στο σύστημα που θα χρησιμοποιήσει την εφετινή αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό και ήδη έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες δοκιμές. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει πάρει απόφαση πως το 3-4-2-1 θα είναι η διάταξη των «πράσινων», κυρίως λόγω της έλλειψης λύσεων στην επιθετική γραμμή. 

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» θέλει να αφομοιώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα οι παίκτες του τη συγκεκριμένη διάταξη και για αυτό τον λόγο έχει ξεκινήσει να τη δουλεύει στις προπονήσεις της ομάδας. Στην πρόσφατη δοκιμή που έκανε, η τριάδα της άμυνας αποτελούνταν από τους Οικονόμου, Κολοβέτσιο και Γιόχασον. Ο Σουηδός αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση, καθώς δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη λύση. Οι δυο των άκρων ήταν οι Ινσούα και Κουλιμπαλί, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής αγωνίστηκαν οι Κάτσε και Δώνης. Οι Μουνιέ και Χατζηγιοβάνης ήταν οι δυο μεσοεπιθετικοί, με τον Πίσπα στην κορυφή της επίθεσης. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.