Κοντά στο βόλεϊ ο Α.Μακρόπουλος, τα είπε με Πανταλέων

Φαίνεται πως η... ατάκα του Σωτήρη Πανταλέωντα στην κάμερα της NOVA, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Ηρακλής όπου το «τριφύλλι» γνώρισε την 5η διαδοχική του ήττα, έπιασε τόπο!

Φαίνεται πως η… ατάκα του Σωτήρη Πανταλέωντα στην κάμερα της NOVA, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού Παναθηναϊκός – Ηρακλής όπου το «τριφύλλι» γνώρισε την 5η διαδοχική του ήττα, έπιασε τόπο!

Ο αρχηγός των «πράσινων» τόνισε πως πρέπει να αποφασίσουν οι διοικούντες αν θέλουν να έχει ο σύλλογος τμήμα βόλεϊ και αμέσως υπήρξε αντίδραση από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τα είπε για περίπου μία ώρα με τον Πανταλέωντα στον οποίο και υποσχέθηκε πως ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξει όσο ποτέ από εδώ και στο εξής το τμήμα βόλεϊ.

Μάλιστα, η διοίκηση του «τριφυλλιού» αναμένεται να κινηθεί σύντομα και στον μεταγραφικό τομέα, με το όνομα του Έλληνα κεντρικού Μιχάλη Χριστοφορίδη να ακούγεται τις τελευταίες ώρες.

Ήδη την Τετάρτη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος θα παραθέσει δείπνο στους παίκτες και το προπονητικό τιμ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους δείξει πως η διοίκηση θα είναι δίπλα τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.