Στο Βέλγιο με θέα τους ομίλους

O Nίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για το ταξίδι του Ολυμπιακού σε Βέλγιο και Ολλανδία στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου προετοιμασίας.

Κάτοικοι Βελγίου γίνονται το απόγευμα της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι». Για τρίτη χρονιά επιλέγουν το αθλητικό κέντρο της Γκένκ για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους. Αλλά δε θα μείνουν μονάχα εκεί, αφού στις 22 του μηνός θα μετακομίσουν σε έναν ακόμη αγαπημένο τους προορισμό, το Ερμελο της Ολλανδίας. Μία περιοχή την οποία γνωρίζουν πολύ καλά οι ιθύνοντες της ομάδας, αφού την έχουν επιλέξει αρκετές φορές κατά το παρελθόν για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι φιλικούς αγώνες σε διάστημα δώδεκα ημερών. Πολλοί και αναγκαίοι προκειμένου ο Πέδρο Μαρτίνς να «μοντάρει» την ομάδα που θα παρουσιάσει στις 9 Αυγούστου στην εκκίνηση της προσπάθειας εισόδου στους ομίλους του Europa League. Οι νεοφερμένοι, Ντανιέλ Ποντένσε και Ρόντερικ Μιράντα θα τραβήξουν τα βλέμματα στα πρώτα φιλικά και στις προπονήσεις. Να δούμε όλοι μας σε τι κατάσταση βρίσκονται οι δύο παίκτες που προορίζονται για το βασικό κορμό της επόμενης σεζόν. Μάλιστα, θα πρέπει να αναμένουμε και άλλες αφίξεις, εκτός από τον Ανσαριφάρντ και τον Χατζισαφί, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην αποστολή την Κυριακή.

Εμείς, ταξιδεύουμε στο Βέλγιο μαζί με τον συνάδελφο Αγγελο Στυλιάδη, ο οποίος θα είναι επιφορτισμένος με τις μεταδόσεις των έξι φιλικών αγώνων, τους οποίους θα έχετε τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσετε μέσα από τα κανάλια novasports. Καθημερινά θα σας μεταφέρουμε όλα τα νέα αναφορικά με την προετοιμασία στο δεύτερο στάδιο, με ανταποκρίσεις στο www.novasports.gr και στο novasports24. Και μετά την ολοκλήρωση κάθε φιλικού θα μπορούμε να επικοινωνούμε μέσω της εφαρμογής live facebook στον επίσημο λογαριασμό του novasports.gr στο facebook. Εκεί, θα περιμένουμε τις ερωτήσεις σας. Από τις 13 έως τις 22 του μηνός θα τα λέμε από το Βέλγιο, ενώ από τις 22 έως το τέλος Ιουλίου θα ανοίγουμε γραμμή από την Ολλανδία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.