«Αισθανόμαστε πως είμαστε σε ένα καλό επίπεδο» (video)

Ο Λάζαρος Λάμπρου άλλαξε νούμερο στη φανέλα, δεν άφησε το «11» να κυκλοφορεί για πολύ ελεύθερο και συνεχίζει την προσπάθεια καθιέρωσης που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας.

Ο Λάζαρος Λάμπρου άλλαξε νούμερο στη φανέλα, δεν άφησε το «11» να κυκλοφορεί για πολύ ελεύθερο και συνεχίζει την προσπάθεια καθιέρωσης που ξεκίνησε από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Οι σχετικοί οιωνοί είναι θετικοί κρίνοντας κι από το γκολ που σημείωσε στην ήττα από την Αντβέρπ.

Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα σημείωσε σχετικά: «Η προετοιμασία είναι για να προετοιμάζεσαι για τη σεζόν που έρχεται. Το να σκοράρεις ένα γκολ, είναι μια επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς που κάνεις κάθε μέρα στις προπονήσεις».

Ακολούθως σχολίασε τη σημασία του τέρματος και τον αντίκτυπο που έχει σε προσωπικό επίπεδο: «Είναι σημαντικό να σκοράρεις, ειδικά εάν είσαι επιθετικός. Όταν έρχεται αυτό για μένα, πέρα από όλα τα άλλα, σημαίνει ότι κάτι έχω κάνει καλά». 

Σε ερώτηση για το αν καλούνταν να βαθμολογήσει τον εαυτό του αποκρίθηκε ως εξής: «Δε θα βάλω βαθμό, αυτό θα το κάνει ο προπονητής. Από τη στιγμή που παίρνω την επιβράβευση του προπονητή και ολόκληρου του τιμ, είμαι χαρούμενος».

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κλήθηκε να σχολιάσει και το γεγονός πως για πρώτη φορά δόθηκε ένας ολόκληρος αγώνας σε ολόκληρη ενδεκάδα, απαντώντας σχετικά: «Είναι το πρώτο εννενηντάλεπτο που παίζουμε φέτος. Γι΄ αυτό γίνονται τα φιλικά, για να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να αποδώσεις στα επίσημα ματς».

Και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του μιλώντας για την ετοιμότητα της ομάδας του στον αγώνα με τη Βασιλεία:
«Αισθανόμαστε πως είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. Για το αν είμαστε έτοιμοι, θα φανεί στο γήπεδο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.