Οι Μονακό, Τσέλσι, Γιουβέντους και Άρσεναλ ερίζουν για τον Γκολόβιν

Νέες προτάσεις φθάνουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του διεθνή μέσου Αλεξάντερ Γκολόβιν, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε στη διάρκεια του μουντιάλ 2018.

Νέες προτάσεις φθάνουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του διεθνή μέσου Αλεξάντερ Γκολόβιν, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισε στη διάρκεια του μουντιάλ 2018. 

Τη φορά αυτή ήταν η σειρά της Μονακό να καταθέσει πρόταση στο ρωσικό σύλλογο για την απόκτηση του 22χρονου άσου, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου του Πριγκιπάτου Βαντίμ Βασίλιεφ.

«Καταθέσαμε προσφορά στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Γκολόβιν, δεν μπορώ να αποκαλύψω το ποσό, αλλά είναι αξιοσέβαστο», δήλωσε ο Βασίλιεφ στη ρωσική αθλητική εφημερίδα Sport Express, ο οποίος πάντως είπε ότι η πρόταση αφορά πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Γκολόβιν ξεκίνησε βασικός στα πέντε παιχνίδια της Ρωσίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, σκοράροντας ένα τέρμα, έχοντας ομως συμβολή (άσιστ) και σε άλλα δύο, πριν η ομάδα του αποκλειστεί στα προημιτελικά από την Κροατία στην διαδικασία των πέναλτι.

Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο η μεταγραφή του εκτιμάται στα 18 εκατομμύρια ευρώ και ανάλογο ενδιαφέρον με τη Μονακό για την απίκτησή του έχουν δείξει οι Τσέλσι, Γιουβέντους και Άρσεναλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.