Το νέο update του Gran Turismo Sport προσθέτει μία F1 και Microtransactions

Το νέο δωρεάν update μας φέρνει την F1 2017 του Lewis Hamilton.Το δωρεάν update του Ιουλίου του...

Το νέο δωρεάν update μας φέρνει την F1 2017 του Lewis Hamilton.

Το δωρεάν update του Ιουλίου του Gran Turismo Sport, έφερε στο παιχνίδι εφτά νέα αυτοκίνητα, ένα νέο track, νέα Events, καθώς και την δυνατότητα να αγοράσετε τα περισσότερα in-game αυτοκίνητα με χρήματα. Οι πρώτες πληροφορίες για το update ήρθαν μέσω ενός post του προέδρου της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi, στο PlayStation.Blog.

Από τα νέο οχήματα που προστέθηκαν στο παιχνίδι, ξεχωρίζει η νικήτρια Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ 2017 του Lewis Hamilton αλλά και η θρυλική, Mazda 787B. Επίσης, το update φέρνει ένα Ford GT σχεδιασμένο από την Polyphony που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο GT5 Prologue του 2007, μία Ferrari 250 GTO race που υπήρχε και στο GT6, καθώς και μερικά Ιαπωνικά kei από την Daihatsu και τη Honda.

Η νέα πίστα λαμβάνει χώρα στην Προβηγκία της Γαλλίας, είναι 10 χιλιομέτρων με τρία layouts, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ανάποδα. Στο παιχνίδι προστέθηκαν και τρία events, τα οποία είναι διαθέσιμα για το GT League, το GT Sport’s single-player mode: the Lightweight K Cup (στο οποίο χρησιμοποιούνται και τα νέα kei αμάξια), το Nostalgic Car Festival (για δρόμους που χτίστηκαν πριν το 1979), και το Mercedes AMG Grand Prix (χρησιμοποιείται μόνο η F1 του Χάμιλτον).

The new track is called Circuit de Sainte-Croix.
Η νέα πίστα ονομάζεται Circuit de Sainte-Croix.

Αναφορικά με τα Microtransactions, οποιαδήποτε αμάξι κοστίζει κάτω από δύο εκατομμύρια in-game credits μπορεί πλέον να αγοραστεί μέσω του PlayStation Store (στην Ευρώπη το σύστημα αυτό θα εγκατασταθεί στις 2 του Αυγούστου). Ο Yamauchi ανέφερε πως όλα τα αμάξια θα μπορούν να αγοραστούν και με in-game credits. H δυνατότητα αυτή, δεν πρόκειται να αφαιρεθεί από το παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς στο παρελθόν ο Yamauchi είχε αναφέρει πως το GT Sport δεν θα έχει καθόλου microtransactions. Παράλληλα, πριν μερικές ημέρες, το “αντίπαλο” racing studio της Turn 10, κατασκευάστριας εταιρείας της σειράς Forza ανακοίνωσε πως θα αφαιρέσει τα lootboxes από το Forza 7, και πως δεν πρόκειται το Forza Horizon 4 που θα έρθει τον Οκτώβριο να έχει αυτό το σύστημα.

GT Sport’s “Buy from the PlayStation Store” option can reportedly be hidden by turning it off in-game.
Η επίλογή Buy from the PlayStation Store μπορεί να απενεργοποιηθεί και να μείνει κρυφή.

Μπορείτε να δείτε όλα τα patch notes στο στο επίσημο site του Gran Turismo.


Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.