Ξεκαθαρίζει του επιθετικού στο «τριφύλλι»

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του επιθετικού, ο οποίος προορίζεται για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν τις τελικές επαφές, με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του επιθετικού, ο οποίος προορίζεται για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να έχουν τις τελικές επαφές, με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιώργος Δώνης έχει καταλήξει στη λίστα με τα ονόματα των υποψηφίων και ο Νίκος Νταμπίζας θα αναλάβει να προχωρήσει τις επαφές, ώστε εντός της εβδομάδας να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Οι «πράσινοι» διέψευσαν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν κοντά στον Καμίλ Γκροσίτσκι, την ίδια στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας φέρεται να μελετάει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Δώνης φέρεται να έχει ζητήσει έναν υψηλόσωμο επιθετικό, με έφεση στο σκοράρισμα. Αυτή άλλωστε θα είναι η ακριβότερη προσθήκη στο ρόστερ του «τριφυλλιού» την εφετινή σεζόν και η μοναδική μετεγγραφή ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών. 

Δημοσιεύματα θέλουν τον Φεντερίκο Μακέντα να βρίσκεται στη λίστα των «πράσινων», ως εναλλακτική λύση, αν δεν προχωρήσουν οι υπόλοιπες υποθέσεις, για τη θέση του επιθετικού. Στις τάξεις του «τριφυλλιού» επικρατεί αισιοδοξία, πως σύντομα θα τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.