Νταβίντ Λουίζ : «Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Σάρι»

Μία συνέντευξη με πολύ συναίσθημα παραχώρησε στο Sky Sports, ο Νταβίντ Λουίζ. Μετά από μία δύσκολη σεζόν πέρυσι, νιώθει σαν να έχει αναγεννηθεί, κάνοντας και πάλι αυτό που του αρέσει. Να βρίσκεται στο γήπεδο και να παίζει ποδόσφαιρο

Μία συνέντευξη με πολύ συναίσθημα παραχώρησε στο Sky Sports, ο Νταβίντ Λουίζ. Μετά από μία δύσκολη σεζόν πέρυσι, νιώθει σαν να έχει αναγεννηθεί, κάνοντας και πάλι αυτό που του αρέσει. Να βρίσκεται στο γήπεδο και να παίζει ποδόσφαιρο
»Νομίζω ότι πρέπει πάντα να νιώθω φρέσκος, γιατί γερνάω! Είναι εκπληκτικό να παίζω ποδόσφαιρο. Φυσικά η περασμένη σεζόν δεν ήταν η καλύτερη για μένα αλλά έμαθα πολλά έξω από το γήπεδο ως άτομο, ως άνθρωπος. Είναι πάντα καλό να είσαι στο γήπεδο» τόνισε ο Βραζιλιάνος, που με τον Αντόνιο Κόντε πέρυσι στον πάγκο της Τσέλσι έπαιξε μόλις 17 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.
«Αν ο προπονητής είχε παραμείνει ο ίδιος, φυσικά όλοι ξέρουν ότι ίσως έπρεπε να αλλάξω ομάδα. Τώρα είμαι εδώ και πολύ χαρούμενος».



Ο Λουίζ έδωσε επίσης μια εικόνα για τη φιλοσοφία του Σάρι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», τονίζοντας ότι ο Ιταλός του έχει διδάξει ήδη κάποια καινούργια πράγματα.

«Η φιλοδοξία του είναι να κερδίζουμε κάθε αγώνα, κάθε διοργάνωση, Αυτή είναι η Τσέλσι, δεν μπορούμε να σκεφτούμε με διαφορετικό τρόπο αλλά πρέπει επίσης να έχουμε ταπεινότητα, να καταλάβουμε ότι είμαστε στην αρχή μιας νέας φιλοσοφίας, έτσι ξεκινάμε καθημερινά κάθε εβδομάδα. Νομίζω ότι κάθε προπονητής έρχεται με νέα πράγματα και μπορεί να μας βελτιώσει και να μας βοηθήσει και φυσικά ο Σάρι μου έχει διδάξει ήδη πολλά πράγματα που δεν είχα δει ποτέ πριν. Είναι υπέροχο να καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο. Από τότε που άρχισα να παίζω ποδόσφαιρο πάντα μαθαίνω από κάθε προπονητή, είναι υπέροχο».

Η ιδέα του Σάρι για το ποδόσφαιρο είναι η εξής:
«Νομίζω ότι είμαστε στην αρχή, αλλά η κεντρική του φιλοσοφία είναι να μας μεταδώσει κάποια πράγματα, να τα συνειδητοποιήσουμε στο κεφάλι μας και κατόπιν να τα περάσουμε στο σώμα μας και να τα συγχρονίσουμε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.