Νέα σενάρια για Μάρκοβιτς στο λιμάνι

Το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να εξαντλήσεις τις πιθανότητες, για την απόκτηση του Σέρβου μέσου.

Το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να εξαντλήσεις τις πιθανότητες, για την απόκτηση του Σέρβου μέσου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει ακόμα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς έχει ενημερωθεί από τη Λίβερπουλ, πως δεν υπολογίζεται για την εφετινή σεζόν. Η αγγλική ομάδα είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του με τη μορφή δανεισμού και ο Ολυμπιακούς είναι διατεθειμένος να κάνει μια ακόμα προσπάθεια για την απόκτησή τους τις προσεχείς ημέρες. 

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ευρωπαϊκή πορεία των Πειραιωτών, καθώς σε περίπτωση πρόκρισης επί της Μπέρνλι, θα γίνει προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Παράλληλα, δημοσιεύματα θέλουν τον Χατέμ Μπεν Αρφά να βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός φέρεται να εξετάζεται από τους ιθύνοντες της ομάδας τις τελευταίες ημέρες. Τέλος, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση και ενός έμπειρου τερματοφύλακα, προκειμένου να πλαισιωθεί ο Γιαννιώτης στη συγκεκριμένη θέση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.