Υπάλληλοι του Gamestop χαρακτηρίζουν αδιάφορο το demo του Red Dead Redemption 2

Δάκρυα βαρεμάρας;Στο πρόσφατο GME Conference της GameStop, μια εκδήλωση που σχεδιάστηκε για να...

Δάκρυα βαρεμάρας;

Στο πρόσφατο GME Conference της GameStop, μια εκδήλωση που σχεδιάστηκε για να ενημερώσει τους διαχειριστές των καταστημάτων για τα μεγαλύτερα επερχόμενα παιχνίδια του έτους, η Rockstar αποφάσισε να αδράξει την ευκαιρία και να παρουσιάσει demo για το gameplay του Red Dead Redemption 2.

Το ευρύ κοινό και πιθανότατα η πλειοψηφία των παρευρισκόμενων, είχαν μόνο εκείνο το μικρό gameplay βίντεο τον προηγούμενο μήνα, οπότε οι προσδοκίες ήταν υψηλές.

Παρά το γεγονός αυτό και το ότι το Red Dead Redemption 2 είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του έτους, φαίνεται ότι η παρουσίαση της Rockstar ήταν αρκετά κατώτερη απ’ότι θα περίμενε κανείς.

Το demo ήταν πάνω από 20 λεπτά και πολλοί από τους υπαλλήλους της GameStop μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους σε ένα subReddit.

Ο χρήστης του Instagram Undermined_productions τράβηξε μια φωτογραφία της σκηνής (μέσω του Wccftech), πριν την διαγράψει αργότερα. Αυτή είναι και η μόνη απόδειξη ότι πράγματι έλαβε χώρα αυτό το event.

Όπως αναφέρει το Eurogamer, υπάλληλοι του Gamestop έσπευσαν να σχολιάσουν ότι το βίντεο επικεντρώθηκε πολύ σε λεπτομέρειες και όχι τόσο στην δράση, ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν την αισθητική του παιχνιδιού, αλλά όχι τις επιλογές που έκανε η Rockstar για το demo της εκδήλωσης. Μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές ο χαρακτηρισμός “βαρετό”, χωρίς αυτό βέβαια να μας προκαταλάβει για το σύνολο του παιχνιδιού.

Σίγουρα θα περίμενε κανείς να δει μια full-blast παρουσίαση, ιδιαίτερα για ένα τόσο διαδεδομένο και πολυαναμενόμενο παιχνίδι, αλλά λάθη γίνονται. Ελπίζουμε μόνο η βαρεμάρα να μην επεκταθεί και στο γενικό gameplay, όταν ο τίτλος κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.