Παίκτης της Premier League κατηγορείται για βιασμό

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου τον περασμένο Ιούλιο στη Γαλλία, καθώς το συμβάν έλαβε χώρα επί γαλλικού εδάφους.

Ο ποδοσφαιριστής –του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τις γαλλικές δικαστικές Αρχές- ήταν 17 ετών όταν φέρεται να έγινε ο βιασμός, και το φερόμενο ως θύμα 15 ετών, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο ξάδερφος του παίκτη, ηλικίας 19 ετών. 

Ο γαλλικός Τύπος έχει φέρει στην επιφάνεια λιγοστά στοιχεία περί του συμβάντος και σύμφωνα με αυτά η 15χρονη βρέθηκε από φίλους της σε κατάσταση σοκ, έχοντας ξεσπάσει σε λυγμούς, σε εγκαταστάσεις camping στη Νότιο Γαλλία τον Ιούλιο του 2012. 

Η υπερασπιστική γραμμή του ποδοσφαιριστή αρχικά υποστήριξε πως ούτε καν συνευρέθη με τη νεαρή. Εν συνεχεία άλλαξε την εκδοχή της, λέγοντας πως ο τότε 17χρονος συνευρέθη μαζί της, έχοντας όμως λάβει τη συναίνεσή της. Επιπλέον, τόνισε πως ο ίδιος δεν γνώριζε την ηλικία της κοπέλας.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα το μόνο σίγουρο είναι πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι Γάλλος κι αγωνίζεται τώρα στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η δίκη θα γίνει στην πόλη Νιμ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.