Ισοπαλία με γλυκόπικρες αισθήσεις στο Χόφενχαϊμ..

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς της Χόφενχαϊμ με την Ντόρτμουντ. Νίκη κορυφής πέτυχαν , η Χέρτα Βερολίνου επί της Γκλάντμπαχ και η Βέρντερ Βρέμης στο Άουγκσμπουργκ

Μια γλυκόπικρη γεύση άφησε στο Χόφενχαϊμ η ισοπαλία της τοπικής ομάδας με την Μποορύσια Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής τουτ Γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Προηγήθηκαν με τον Ζοέλινγκτον στο φινάλε του πρώτου μέρους και συνέχισαν να απειλούν με αντεπιθέσεις στο δεύτερο μέρος.

Ακυρώθηκαν σωστά δύο γκολ της Χόφενχαϊμ. Αρχικά στο 51′ όταν ο Μπίσακσιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά όμως όταν ο Ζούμπερ πήρε τη μπάλα για να σεντράρει ήταν, στο ξεκίνημα της φάσης σε θέση οφσάϊτ.

Στο 70 ο Βραζιλιάνος Ζοέλινγκτον σούταρε στο κάθετο δοκάρι, ο Κράμαριτς από κοντά έσπρωξε στα δίχτυα του Ελβετού γκολκίπερ Μπούρκι αλλά ήταν σε θέση οφσάϊτ την ώρα του πρώτου σουτ!
Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες όταν αποβλήθηκε ο Γάλλος αμυντικός Ντιαλό σε μαρκάρισμα επί του Κράμαριτς κι ενώ o Κροάτης έμπαινε προς την μεγάλη περιοχή.
Κι όμως, η Ντόρτμουντ βρήκε το σθένος να πιέσει την ίδια ώρα που οι αντίπαλοί της μάλλον φοβήθηκαν περισσότερο από όσο έπρεπε!
Στο 84ο λεπτό ο Ρόϊς μπήκε από τα αριστερά, σέντραρε παράλληλα και στην πορεία της μπάλας ο Πούλισιτς πλάσαρε στο 1-1.

Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Χόφενχαϊμ όταν στο 93′ ο Αλγερινός Μπελφοντίλ “κατάφερε” εξ επαφής και σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα άουτ!!

Μάλλον άδικο το αποτέλεσμα για την Χόφενχαϊμ που θα μπορούσε να “καθαρίσει” το ματς, μάλλον δίκαιο στο ηθικό σκέλος για την Ντόρτμουντ αφού εκεί που όλοι την περίμεναν να… παραδώσει το αγωνιστικό της πνεύμα, αυτή πίεσε και κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα! 

Τη νίκη της ημέρας σημείωσε η Χέρτα στο Βερολίνο με σκορ 4-2 επί της Γκλάντμπαχ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Χάζαρντ στο 29′.
Όμως οι γηπεδούχοι με δύο γκολ του Ιμπίσεβιτς κι από ένα των Λαζάρο και Ντούντα πήραν αυτό που ήθελαν κι ενώ ενδιάμεσα είχε μειώσει σε 3-2 ο Γάλλος Πλεά.

Σε τροχιά κορυφής έμεινε η Βέρντερ νικώντας με 3-2 στην Βαυαρία την Άουγκσμπουργκ.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Φράϊμπουργκ και μάλιστα εκτός έδρας, κόβοντας τον αέρα της Βόλφσμπουργκ!

Τα αποτελέσματα :

Χόφενχαϊμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ  :   1-1  (44′ Ζοέλινγκτον – 84′ Πούλισιτς)
Χέρτα Βερολίνου – Μπορούσια Μ’Γκλαντμπαχ :  4-2 (31′, 63′ Ιμπίσεβιτς, 34′ Λαζάρο, 73′ Ντούντα – 29′ Χάζαρνμτ πεν, 73′ Πλεά)
Νυρεμβέρη – Αννόβερο :  2-0 (75′ Άντον, 77′ Κνολ)
Αουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης :  2-3  (45′ Κοο, 47′ Μαξ   – 34′ Κρούζε, 36′ Έγκελστεϊν, 75′ Κλάεσεν)
Βόλφσμπουργκ – Φράϊμπουργκ   :  1-3  (61′ Μεχμέντι – 7′ Ζάλαϊ, 21′ Πέτερσεν, 51′ Φράντζ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.