Κυριακόπουλος: “Αδικούμασταν…”

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος επέστρεψε στην 11αδα του Αστέρα και μάλιστα άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα αναφέρθηκε στο τέρμα που σημείωσε, για τις τρεις σερί ήττες και για τον αγώνα που ακολουθεί με τον Αρη.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος επέστρεψε στην 11αδα του Αστέρα και μάλιστα άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο ίδιος δήλωσε στην κάμερα του novasports:

«Και πέρυσι είχα βάλει ωραία γκολ, το σημερινό ήταν σημαντικό γιατί άνοιξα το σκορ και ήμασταν πιο άνετα μετά. Καταφέραμε αυτό που θέλαμε, να μπούμε δυνατά, να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ για να είμαστε πιο ήρεμοι στη συνέχεια. Είχαμε τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα. Αυτή ήρθε και συνεχίζουμε γιατί είναι ιδιαίτερα απαιτητικό το πρόγραμμά μας»

Για το τι άλλαξε μέσα στην εβδομάδα ο Αστέρας
«Είπαμε ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, ήμασταν στους 0 βαθμούς, δε μας άξιζε κάτι τέτοιο, στα τρία προηγούμενα κάναμε φοβερή προσπάθεια και αδικούμασταν από το τελικό αποτέλεσμα. Η συγκέντρωσή μας σήμερα ήταν πολύ σημαντική και τη δείξαμε σε όλο το 90λεπτο»

Για τη δική του απόδοση
«Το δικό μου ξεκίνημα στη σαιζόν ήταν ονειρεμένο με τα 2 ευρωπαϊκά γκολ, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε αν και το αξίζαμε. Στη συνέχεια έπαιξα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που χάσαμε, με τον Ολυμπιακό ο προπονητής έκρινε ότι πρέπει να είμαι εκτός αποστολής, το σεβάστηκα, εκείνος αποφασίζει. Δούλεψα σκληρά όλη την εβδομάδα, μου έδωσε την ευκαιρία και τον δικαίωσα»

Για την αναμέτρηση με τον Αρη.
«Ο Άρης έχει φοβερή δυναμική, φοβερό κόσμο, παίζει στο γήπεδό του. Χρειάζονται αυτές οι ιστορικές ομάδες στο πρωτάθλημά μας. Εμείς κοιτάμε και το κύπελλο, ξέρουμε ότι έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.