Νίκη στο φινάλε για Παραγουάη

Δραματικό φινάλε είχε το παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο που συμμετέχει και η Ελλάδα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Mini Soccer που διεξάγεται στην Λισαβόνα.

Δραματικό φινάλε είχε το παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 1η αγωνιστική στον πρώτο όμιλο που συμμετέχει και η Ελλάδα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο Mini Soccer που διεξάγεται στην Λισαβόνα. Η Παραγουάη νίκησε με 2-1 την Τουρκία, με γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.

Το πρώτο 20λεπτο ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η Τουρκία παρουσιάστηκε αρκετά νευρική, με ένα ρόστερ όπου ξεχώριζε ο Aϊχάν Ακμάν, ο 41χρονος με σημαντική καριέρα στην Γαλατασαράι και στην Εθνική Τουρκίας. Οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν μία από τις λίγες φάσεις που τους παρουσιάστηκαν  στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό, όταν ο Ερντέμ Ερίς, επωφελήθηκε από την λάθος συνεννόηση του Γκατσέρτα με τον τερματοφύλακα του τον Λόπες και πέτυχε ένα εύκολο γκολ. Οι Παραγουανοί που έχουν το πιο “κοντό” ρόστερ της διοργάνωσης (μόλις 9 παίκτες), πίεσαν για την ισοφάριση στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις να σκοράρουν.

Στο 2ο εικοσάλεπτο η Παραγουαη ήταν πιο πιεστική. Στο 25΄έφτασε κοντά στο γκολ αλλά την κοντινή κεφαλιά του Μπενίτες, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αχμέτ. Στο 31΄οι Νοτιοαμερικάνοι έφτασαν στην ισοφάριση, όταν το σουτ που επιχείρησε ο Καμπαγέρο, χτύπησε στην πλάτη του Σόσα και κατέληξε στα δίχτυα του Αχμέτ. 

Η Παραγουάη έφτασε στην ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις και πάλι με τον Σόσα. Και οι δύο ομάδες δεν έδειξαν κάτι ιδιαίτερο και το ελληνικό συγκρότημα μπορεί να πάρει δύο νίκες που θα την φέρουν στους “16” της διοργάνωσης. Αρκεί να φανεί πιο αποτελεσματική αύριο στο κρίσιμο παιχνίδι με την Παραγουάη (20:00, απευθείας από τη NOVA) και να κατακτήσει το τρίποντο που τόσο χρειάζεται για να ελπίζει στην πρόκριση. 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1ου ομίλου

1. Πορτογαλία  3
2. Παραγουάη  3
3. Ελλάδα          0
4. Τουρκία         0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.