Διπλό ενδιαφέρον για τον Κόντε

Οι Μίλαν και Ρόμα φέρονται να έχουν θέσει τον Αντόνιο Κόντε ως πρώτο τους στόχο για την τεχνική ηγεσία τους και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές μαζί του.

Οι Μίλαν και Ρόμα φέρονται να έχουν θέσει τον Αντόνιο Κόντε ως πρώτο τους στόχο για την τεχνική ηγεσία τους και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν επαφές μαζί του. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο ο έμπειρος τεχνικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στο ιταλικό πρωτάθλημα, όμως για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και παράλληλα να μείνει ευχαριστημένος με το πλάνο της ομάδας, που θα θελήσει να τον προσλάβει στην τεχνική της ηγεσία. 

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι θα προτιμούσε να αναλάβει κάποια ομάδα από το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου να κάνει τον σχεδιασμό της σεζόν. Η Μίλαν φέρεται να αναζητεί έναν προπονητή για να αντικαταστήσει τον Τζενάρο Γκατούζο στην τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι», καθώς δεν είναι ικανοποιημένη με την έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τη διοίκηση των «τζιαλορόσι», οι οποίοι θέλουν να αντικαταστήσουν τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.