Η “Ράγιο” τρόμαξε το Σαν Σεμπαστιάν

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν στο υπό ανακατασκευή «Ανοέτα» του Σαν Σεμπαστιάν, η Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Ράγιο Βαγιεκάνο

Μπορεί στη φετινή Primera Division η Ράγιο Βαγιεκάνο να μην έχει ευχαριστηθεί ακόμα την έδρα της, μετρώντας έως τώρα δύο βαριές ήττες (1-4 Σεβίλλη, 1-5 Αλαβές) όμως εκτός Καστίλλης τα πάει αρκετά καλά!

Το απέδειξε και χθες βράδυ στο Σαν Σεμπαστιάν όπου ναι μεν πήγε να παίξει ως αουτσάϊντερ απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ αλλά όχι μόνον δεν φοβήθηκε το γήπεδο όπου εδώ και ενάμιση χρόνο σημειώνουν πάνω από ένα γκολ όσοι θέλουν να κερδίσουν, αλλά παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ αντέδρασε με σθένος διεκδικώντας ως το 78ο λεπτό τη νίκη!

Το έκανε κι αυτή η «μικρή» της Μαδρίτης αφού χρειάστηκε να σημειώσει δύο τέρματα δείχνοντας χαρακτήρα στο γρήγορο γκολ των γηπεδούχων με τον Ζον Μπατίστα μόλις στο 5ο λεπτό!
Ο Περουβιανός Αντβινκούλα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 31ο λεπτό και έξι λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος Τρέχο με εκτέλεση πέναλτι έφερε την ανατροπή
.

Ο Ασιέρ Γκαριντάνο έκανε ότι μπορούσε από τον πάγκο της Σοσιεδάδ για να αυξηθεί η επιθετικότητα της ομάδας του και ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Βραζιλιάνο Γουίλιαμ Ζοσέ στο 78ο λεπτό, δεκαεπτά λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς!

Η Σοσιεδάδ με τον έναν πόντο έφτασε στους 8 έπειτα από έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα και η Ράγιο Βαγιεκάνο παρέμεινε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας τέσσερις πόντους, όλους εκτός έδρας για την ώρα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.