Το μυαλό στην Μπενφίκα

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τη νίκη 3-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη και πλέον στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπενφίκα, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τη νίκη 3-0 επί του ΟΦΗ στην Κρήτη και πλέον στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπενφίκα, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Η χαρά για τη νίκη στο ματς του Ηρακλείου επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Έλντερ Λόπες, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη πρόσθιου χιαστού. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και αν επιβεβαιωθεί η αρχική γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου των πρωταθλητών Ελλάδος, τότε θα οδηγηθεί στο χειρουργείο. 

Οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν και το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, προκειμένου να δουν πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογίας, εν όψει της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, όταν θα υποδεχτούν τους «ερυθρολεύκους» στο ΟΑΚΑ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν υπολογίζει για τον αγώνα με τους Πορτογάλους στους τιμωρημένους Λιβάγια και Λόπες, ενώ στη διάθεσή του θα επιστρέψει ο Μπακασέτας, ο οποίος είχε εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Άγιαξ. 

Ο Έλληνας τεχνικός θα καταστρώσει εντός της εβδομάδας τα πλάνα του για το βασικό σχήμα, στο οποίο αναμένεται να επιστρέψει ο Σιμόες. Ο Ουζουνίδης δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων». Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Γκάλο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.