Βεργέτης: «Θετικό πρόσημο» (video)

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο φιλικό με την Μπέβερεν, αλλά και την προετοιμασία γενικότερα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης.
19/07/2015 • 19:26
Βεργέτης: «Θετικό πρόσημο» (video)
  • shares
ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΓΛΟΥ
Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο φιλικό με την Μπέβερεν, αλλά και την προετοιμασία γενικότερα δήλωσε ο Στάικος Βεργέτης. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης πρόσθεσε, ωστόσο, ότι χρειάζεται βελτίωση σε κάποια τακτικά θέματα.

Αναλυτικά όσα είπε:


«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Έχουν προηγηθεί επίπονες προπονήσεις. Συνεχίζουμε το πρόγραμμα της τακτικής προπόνησης. Δίνουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες για να εκθέσουν τα χαρακτηριστικά τους. Υπάρχουν βέβαια θέματα που χρίζουν δουλειάς, αλλά γενικά το πρόσημο είναι θετικό.

Δε θα έλεγα ότι κάπου "πονάει" η ομάδα. Χρειάζεται βελτίωση σε ορισμένα τακτικά θέματα, τα οποία θα δουλέψουμε. Θα έλεγα ότι ήταν εφάμιλλη η απόδοση της ομάδας σε σχέση με την Μπασακσεχίρ. Είχαμε κοινά στοιχεία, όπως η καλή συνοχή, η καλή κατοχή της μπάλας. Χρειαζόμαστε βέβαια να βελτιώσουμε τη λειτουργία της ομάδας στον άξονα, ώστε να μη δεχόμαστε κάθετες πάσες. Θα το δουλέψουμε.  

Δίνουμε 45 λεπτά σε κάθε παίκτη, γιατί έχουν προηγηθεί επίπονες προπονήσεις. Δεν θέλουμε να κάνουμε φρεσκάρισμα. Η τακτική κατεύθυνση είναι ίδια. Αναγνωρίζω ότι είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε. Υπάρχουν όμως θέματα τα οποία θέλουν βελτίωση και θέματα στην ομάδα τα οποία πάνε καλά».
Γράψτε το σχόλιο σας...

Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, 17:15

Live
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο