«Πρέπει οι ευκαιρίες να γίνονται γκολ»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Ουκρανία τόνισε ότι η Ιταλία «άξιζε να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές» και πως εντυπωσιάστηκε από τον Νικολό Μπαρέλα

 Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στις δηλώσεις του μετά το φιλικό με την Ουκρανία τόνισε ότι η Ιταλία «άξιζε να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές» και πως εντυπωσιάστηκε από τον Νικολό Μπαρέλα. Το φιλικό στο Mαράσι έληξε 1-1

«Νομίζω ότι αξίζαμε να σκοράρουμε τουλάχιστον δύο γκολ απόψε. Πρέπει να βελτιώσουμε αυτή την πτυχή του παιχνιδιού μας και να συνεχίσουμε σε αυτό το μονοπάτι. Πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι στην επίθεση και όταν έχουμε τις πιθανότητες, πρέπει να το κάνουμε», δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας στην Rai Sport.
«Είναι φυσιολογικό μετά από τέσσερις ή πέντε αλλαγές κατά την διάρκεια του αγώνα να επιτρέψαμε στην Ουκρανία να έχει κάποιες φάσεις προς το τέλος, αλλά η συνολική απόδοση μας ήταν καλή.
Το ντεμπούτο του με την Ιταλία πραγματοποίησε ο Νικολό Μπαρέλα. Ο άσος της Κάλιαρι που πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Αντρέα Πίρλο, εντυπωσίασε με την ωριμότητα στο παιχνίδι του τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.
«Ο Μπαρέλα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά επειδή ήταν το ντεμπούτο του. Ίσως ήταν ευκολότερο από εκείνους τους παίκτες που έκαναν το ντεμπούτο τους απέναντι στην Πορτογαλία, αλλά ήταν καλό. Τώρα έχουμε τέσσερις ημέρες για να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Πολωνία και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.