Μπλατ: «Υποφέραμε από το ταξίδι, είχαμε και ψυχολογική κούραση»

Στην κούραση της ομάδας του, αλλά και στην ευστοχία της Αρμάνι Μιλάνο από την περιφέρεια απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Στην κούραση της ομάδας του, αλλά και στην ευστοχία της Αρμάνι Μιλάνο από την περιφέρεια απέδωσε την ήττα του Ολυμπιακού ο Ντέιβιντ Μπλατ. 

«Συγχαρητήρια στην Αρμάνι Μιλάνο έπαιξε πολύ καλό παιχνίδι. Υποφέραμε από το ταξίδι, είχαμε κούραση και ψυχολογική και δεν μπορέσαμε να το ξεπεράσουμε. Θα πω κάτι που είπα και στους παίκτες. Τα πράγματα δεν είναι τόσο ωραία και τόσο άσχημα όσο φαίνονται. Και είμαστε στο 2-1 και πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να είμαστε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο για να ανταπεξέλθουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο και θέλαμε να τους δώσουμε μια καλύτερη εμφάνιση και προσπάθεια. Και πιστεύω στο επόμενο παιχνίδι θα το κάνουμε», υποστήριξε αρχικώς ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου.

Για την ταχύτητα που έδωσε η Αρμάνι στο παιχνίδι: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν γρήγορα. Αυτό που επηρέασε είναι ότι έβαλαν 10 παραπάνω τρίποντα, που σημαίνει 30 παραπάνω πόντοι. Και αν δούμε τα στατιστικά, σε ένα παιχνίδι που χάσαμε με 20 πόντους είχαμε 21 ασίστ και είχαν 13. Το ποιος έτρεξε και ποιος πάσαρε την μπάλα δεν είμαι σίγουρος, το μόνο σίγουρο είναι πως έβαλαν 10 παραπάνω τρίποντα και πήραν 30 πόντους από αυτό. Η διαφορά των βολών έπαιξε πραγματικά μεγάλο ρόλο. Δεν φταίει το τέμπο του αγώνα, πιο πολύ η δική μας προσέγγιση. Ήταν καλή ερώτηση και αυτή ήταν η απάντηση που μπορούσα να δώσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.