Η πυξίδα του Johnny Depp δεν δείχνει πια προς τους “Πειρατές της Καραϊβικής”

Αρκεί να πάρει το καπέλο του πριν φύγει.Ο Johnny Depp δεν θα ανοίξει ξανά ένα μπουκάλι ρούμι...

Αρκεί να πάρει το καπέλο του πριν φύγει.

Ο Johnny Depp δεν θα ανοίξει ξανά ένα μπουκάλι ρούμι, τουλάχιστον ως Jack, δηλαδή Captain Jack Sparrow. Ο πειρατής που δεν σταματά να ξεγελά τον θάνατο δεν θα πλεύσει με την επόμενη ταινία του franchise “Pirates of the Caribbean” .

Μιλώντας στο DailyMailTV, ο δημιουργός των χαρακτήρων και συν-σεναριογράφος του “Curse of the Black Pearl”, Stuart Beattie, ανακοίνωσε πως ο Depp θα αποχωρήσει και θα αφήσει πίσω του τον χαρακτήρα που ενσάρκωνε για περισσότερα από 15 χρόνια.

Κατά τα λεγόμενα του, ο Beattie “έγνεψε όταν προτάθηκε η αποχώρηση του Depp”, και συμπλήρωσε πως, “Πιστεύω ότι είχαμε μία σπουδαία πορεία. Προφανώς, έκανε τον χαρακτήρα δικό του και έγινε ο χαρακτήρας για τον οποίο είναι πιο διάσημος μέχρι τώρα”.

Νωρίτερα ακούσαμε για ένα μελλοντικό reboot των “Πειρατών της Καραϊβικής”, που άφηνε να εννοηθεί το ενδεχόμενο της απουσίας του Depp. Από την πρώτη ταινία με τίτλο “The Curse of the Black Pearl” που εμφανίστηκε στους κινηματογράφους το 2003 έχουν περάσει 15 χρόνια, ενώ η πιο πρόσφατη, “Dead Men Tell No Tales”, έκανε την εμφάνιση της στους κινηματογράφους το 2017.

Η 6η ταινία του franchise θα δημιουργηθεί, και πάλι, σε παραγωγή Jerry Bruckheimer, αυτή τη φορά ωστόσο, πιθανολογείται, με τους σεναριογράφους των “Zombieland” και “Deadpool”, Rhett Reese και Paul Wernick.

Αν και ο Depp δεν πρόκειται να είναι μέλος αυτού του νέου reboot, ο Beattie επαίνεσε τον ηθοποιό, με παρόμοιο τρόπο όπως έκανε πρωτύτερα και η J.K. Rowling προς υπεράσπιση του.

“Πιστεύω πως ο Jack Sparrow θα είναι η κληρονομιά του. Είναι ο μόνος χαρακτήρας που έχει ενσαρκώσει πέντε φορές, είναι ο χαρακτήρας του οποίου τη στολή φοράει για να επισκεφθεί παιδιά στα νοσοκομεία, είναι αυτό για το οποίο θα τον θυμούνται.”

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο franchise δεν κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση του αμερικανικού κοινού, όπου έγινε η ταινία με το δεύτερο χαμηλότερο ντεμπούτο, παρά τη διεθνή επιτυχία της στα box office.

Κινηματογραφικά, το μέλλον του Depp δεν φαίνεται καθόλου δυσχερές. Ο ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον θρυλικό μάγο Gellert Grindelwald από τον κόσμο του “Harry Potter” για τη δεύτερη ταινία της σειράς “Fantastic Beasts”, με τίτλο “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”. Η ταινία προβλέπεται να φέρει στα ταμία τόσο πόλλα έσοδα όσο και ο προκάτοχος της, και θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου του 2018.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.