Κριστιάνο – Σελίνα Γκόμεζ σημειώσατε “1”

Είναι δεδομένο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ωραιοπαθής και εγωκεντρικός. Δύο στοιχεία της προσωπικότητάς του που πήραν σίγουρα τα… πάνω τους τη Δευτέρα.

Είναι δεδομένο πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ωραιοπαθής και εγωκεντρικός. Δύο στοιχεία της προσωπικότητάς του που πήραν σίγουρα τα… πάνω τους τη Δευτέρα. 
Επίσημα πλέον ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους είναι ο Νο1 χρήστης του Instagram σε followers. O CR7 έφτασε τα 144 εκατομμύρια ακόλουθους ξεπερνώντας της πανέμορφη και άκρως πετυχημένη ποπ τραγουδίστρια Σελίνα Γκόμεζ. Η  διάσημη τραγουδίστρια έχει κι αυτή 144εκ ακόλουθους, αλλά η διαφορά είναι σε μερικές χιλιάδες που αποφάσισαν μέσα στο Σαββατοκύριακο να ακολουθήσουν τον Πορτογάλο. Περίπου 19.000 άνθρωποι έδωσαν την πρωτιά στον Κριαστιάνο κι άφησαν πίσω την υπέροχη κατά τα άλλα Σελίνα. 
Βέβαια η τραγουδίστρια έχει καιρό να ενεργοποιηθεί στα social media της κι αυτό γιατί αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα ταλαιπωρείται, όπως πολλοί δυστυχώς, από μία μορφή κατάθλιψης, κάτι που της έχει αποτραβήξει από τα φώτα της δημοσιότητας.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.