‘Εξωτικά’ θα είναι τα γυρίσματα του sequel του “Crazy Rich Asians”

Γιούπι!Το sequel του "Crazy Rich Asians" σχεδιάζει να κάνει γυρίσματα στην Σαγκάη της Κίνας.

Γιούπι!

Το sequel του “Crazy Rich Asians” σχεδιάζει να κάνει γυρίσματα στην Σαγκάη της Κίνας. Σύμφωνα με το Variety, ο Πρόεδρος του SK Global, John Penotti έκανε τη σχετική ανακοίνωση στο Chinese American Film Festival.

Το sequel θα βασίζεται στο “China Rich Girlfriend”, στο δεύτερο βιβλίο της τριλογίας του Kevin Kwan, η οποία κυκλοφόρησε το 2013 με στόχο, κατά τον συγγραφέα, να παρουσιάσει “μία μοντέρνα Ασία στο βόρειο-αμερικάνικο κοινό”. Θα λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του “Crazy Rich Asians”. Σε αυτήν την ταινία θα δούμε την Rachel και τον Nicholas να ταξιδεύουν στην Σαγκάη, να γνωρίζουν νέο κόσμο, αλλά πάνω από όλα να αναζητούν τον πατέρα της Rachel.

Ο τίτλους του βιβλίου, “China Rich Girlfriend’ προέρχεται από την ατάκα της πρώτης ταινίας: “These people aren’t just everyday rich with a few hundred million. They are China rich” (Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι καθημερινοί πλούσιοι με μερικά εκατομμύρια. Είναι πλούσιοι σαν την Κίνα).

Αν και πολλά από τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κίνα, ο Penotti δεν είναι σίγουρος αν η παραγωγή θα ανήκει και στις δύο χώρες.

Ο σκηνοθέτης Jon M. Chu, οι παραγωγοί Nina Jacobson, Brad Simpson και John Penotti, και οι σεναριογράφοι Peter Charelli και Adele Lim είναι η ομάδα που προβλέπεται να επιστρέψει για το sequel, αν και δεν έχει γίνει κάποια συμφωνία μέχρι στιγμής.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Constance Wu (Rachel), Henry Golding (Nick), Michelle Yeoh (Eleanor Young), Gemma Chan (Astrid Leong) και Ronnie Chieng (Edison Cheng).

Η ταινία έφερε πολύ καλά νούμερα εσόδων με το άνοιγμα της, και συγκεκριμένα $25.2 εκατομμύρια στα ταμεία. Τόσο το μυθιστόρημα, το οποίο κατάφερε να κερδίσει και μια θέση ως best seller, όσο και η ταινία έλαβαν καλές κριτικές.

Άγνωστες παραμένουν ακόμα πολλές πληροφορίες, ωστόσο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.