Ο αρκούδος “Paddington” κέρδισε και τρίτη ταινία

Ευχάριστα νέα για τον αρκουδόκοσμο.Ο περιπετειώδης αρκούδος Paddington μετά από την αγάπη του...

Ευχάριστα νέα για τον αρκουδόκοσμο.

Ο περιπετειώδης αρκούδος Paddington μετά από την αγάπη του κοινού κέρδισε και μία ακόμα ταινία για τον κινηματογράφο.

Το comicbook αναφέρει πως μετά από συνομιλία του με το Collider, ο παραγωγός του “Paddington”, David Heyman, έκανε την εν λόγω ανακοίνωση, την οποία όμως ακολούθησε και μία άλλη, σχετικά με τον σκηνοθέτη Paul King.

Η αρχική ταινία υπήρξε μεγάλη επιτυχία, καθώς έλαβε αρκετές καλές κριτικές και έφερε στα ταμεία $260 εκατομμύρια παγκοσμίως. Περίπου έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία της ταινίας, το franchise κατάφερε να κερδίσει τη δεύτερη προσθήκη του, με τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη King να ακολουθεί. Με τα τωρινά δεδομένα, ωστόσο, η τρίτη ταινία της σειράς δεν θα έχει το όνομα του στους τίτλους της.

Όπως δήλωσε ο Heyman, “Δεν πιστεύω ότι ο Paul King θα σκηνοθετήσει την τρίτη”. Ο παραγωγός συνέχισε λέγοντας, “Έκανε τις πρώτες δύο, μαζί εργαζόμαστε σε ένα άλλο project… Αναπτύσσουμε ένα τρίτο ‘Paddington’. Δεν έχουμε σενάριο ακόμα, έχουμε μία κατεργασία την οποία ακόμα δουλεύουμε”.

Από τα λεγόμενα του καταλαβαίνουμε πως το “Paddington 3” βρίσκεται ακόμα σε πρώιμα στάδια, και ότι προς το παρόν είναι μία ιδέα που όμως πρόκειται να συμβεί. Η δεύτερη ταινία διατηρούσε για αρκετό καιρό την υψηλότερη θέση στο Rotten Tomatoes, με το εκπληκτικό score του 100% με 165 κριτικές, δίνοντας έναν καλό οιωνό και έναν ανοικτό δρόμο για την τρίτη προσθήκη.

Η υπόθεση του ακολουθούσε για άλλη μια φορά τον πρωταγωνιστή Paddington, τον ομιλούντα αρκούδο, ο οποίος μένει τώρα πια μόνιμα με τους Brown και έχει αγαπηθεί από την κοινότητα. Με σκοπό να αγοράσει το τέλειο δώρο για τη θεία Lucy, ο ήρωας πιάνει διάφορες δουλειές και τα καταφέρνει, αλλά το δώρο καταλήγει τελικά να κλαπεί.

Όσον αφορά την τρίτη ταινία και τη συμμετοχή του King σε αυτή, ο Heyman ανέφερε ότι, “Ο Paul έχει συμμετοχή σε αυτή, ήθελα να έχει συμμετοχή επειδή πιστεύω πως είναι μία τόσο αξιοσημείωτη φωνή”, και συμπλήρωσε πως, “Εργάστηκε στην ιδέα… εμπνεύστηκε την ιδέα με τους Simon Farnaby και Mark Burton και αυτοί την αναπτύσσουν και επιστρέφουν για περισσότερα, μπρος και πίσω, και όταν θα έχει γραφθεί, ο Paul θα έρθει και θα το ανακατέψει λίγο. Αλλά είναι ένας απίθανος συνεργάτης, ο Paul. Πολύ θετικός, πολύ υποστηρικτικός”.

Οι ιστορίες του Paddington αποτελούν δημιούργημα του Βρετανού Michael Bond, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. Την πρώτη του ιστορία έγραψε το 1945 και το πρώτο βιβλίο με τίτλο “A Bear Called Paddington” το 1958. Έχει κυκλοφορήσει πάνω από 200 βιβλία για παιδιά, και οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει παγκόσμια τα 35 εκατομμύρια, ενώ ο Paddington έχει εμπνεύσει πολλές σειρές παιχνιδιών, ταινιών και σειρών.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.