Ικανοποίηση στη Λαμία

Ο Μάκης Χάβος επιβράβευσε τους παίκτες του για το έκτο σερί αήττητο ματς και ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας για το δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Με δύο προβλήματα ξεκίνησε την προετοιμασία της η Λαμία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Από τη μία ο Μπλάζιτς που έκανε ατομικό πρόγραμμα και από την άλλη ο Σαράνοφ ο οποίος έχει υποστεί διάταση του ορθού μηριαίου και έκανε θεραπεία.

Ο Μάκης Χάβος εξέφρασε στους παίκτες του την ικανοποίηση για το έκτο σερί αήττητο ματς το οποίο έχει φέρει τη Λαμία σε καλή μοίρα σε σχέση με την αρχή του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

“Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία της Λαμίας εν όψει του αγώνα της Κυριακής στο ΔΑΚ, στις 19:00 με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην αρχή της προπόνησης ο Μάκης Χάβος επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους και τη συνέχιση του αήττητου για έκτο σερί παιχνίδι.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον κυριακάτικο αγώνα έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι μετά την προθέρμανση συνέχισαν με παιχνίδια σε μικρούς χώρους κατοχής μπάλας και αγωνιστικά τετράγωνα.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Bazic, ενώ η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Saranov έδειξε διάταση του ορθού μηριαίου και δέχθηκε τις φροντίδες του ιατρικού επιτελείου.

Τέλος, ο Έλιν Δημούτσος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και το προπονητικό επιτελείο επέλεξε τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ να ξεχρεώσει ο ποδοσφαιριστής την τιμωρία του.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.