Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ έκανε πάρτι (video)

Εύκολα έφτασε στη δεύτερή του νίκη στο BCL ο ΠΑΟΚ που επιρκάτησε στην Τσεχία της Όπαβα με 94-67. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ένα τρελό 9/9 τρίποντα και κατάφεραν από πολύ νωρίς να πάρουν διψήφιες διαφορές, στη συνέχεια όμως, η τάξη αποκαταστάθηκε...

Εύκολα έφτασε στη δεύτερή του νίκη στο BCL ο ΠΑΟΚ που επιρκάτησε στην Τσεχία της Όπαβα με 94-67. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ένα τρελό 9/9 τρίποντα και κατάφεραν από πολύ νωρίς να πάρουν διψήφιες διαφορές, στη συνέχεια όμως, η τάξη αποκαταστάθηκε και η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου επικράτησε σε όλους τους τομείς. Μεγάλο παιχνίδι από τον Γιάννη Αθηναίου. 

Η Όπαβα βρέθηκε μπροστά μέχρι με 23-8 αποτέλεσμα ενός μοναδικού κρεσέντο πίσω από την γραμμή των 6,75. Μετά το 9/9 όμως οι Τσέχοι έκαναν ένα 3/26 τρίποντα και άγγιξαν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα είχε έναν φανταστικό Γιανίκ Μορέιρα που πέτυχε τους 11 πρώτους πόντους της ομάδας του. Στην συνέχεια πήρε την σκυτάλη ό Αθηναίου με συνεχόμενους δικούς του πόντους η ομάδα της Θεσσαλονίκης έμεινε κοντά στο σκορ. 

Μέχρι να τελειώσει το πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ όχι απλά ψαλίδισε την διαφορά αλλά προσπέρασε και πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 45-47. Πλέον στους διακριθέντες για την ελληνική ομάδα είχε μπει και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που κέρδισε πολλές μάχες κάτω από τις δύο ρακέτες. 

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν έργο για έναν ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν στην άμυνα, ενώ επιθετικά ανέβασαν κατακόρυφα τις επιδόσεις τους, πίσω από την γραμμή του τριπόντου. Εκτός από τον Αθηναίου, πυροβουλούσαν πλέον και οι Γκος, Ζάρας. το τελικό 67-94 απεικονίζει την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. 


Όπαβα (Τσούντεκ):
Μπουκόβιαν, Κούριλ 2, Κβάπιλ 6, Σλάβικ 2, Σβάντρλικ 10(2), Γκνιάντεκ 11(1), Γιουρέκλα, Κλέτσλα 13(2), Σίρινα 14(4), Ζμπράνιεκ 11(3). 

ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου):
Αθηναίου 17(5), Γκάρετ 3, Γκος 18(4), Σχίζας 2, Τέπιτς 3(1), Χρυσικόπουλος 4, Χάτσερ, Τζόουνς 7(1), Κόνιαρης 5(1), Μαργαρίτης 14(2), Μορέιρα 15, Ζάρας 6(2).   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.