Σε δύσκολη θέση ο Ριμπολόβλεφ

Σε αρκετά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, μετά τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του για διαφθορά και αθέμιτη άσκηση επιρροής, ενεργητικής και παθητικής.

Σε αρκετά δύσκολη θέση βρίσκεται πλέον ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, μετά τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του για διαφθορά και αθέμιτη άσκηση επιρροής, ενεργητικής και παθητικής. Ο Ρώσος μεγιστάνας είχε συλληφθεί από τις αρχές του Μονακό την Τρίτη και λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος. Ήδη, έχουν γίνει εκτεταμένες έρευνες στην έπαυλή του, όπου σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο βρέθηκαν επιπλέον στοιχεία, που επιβαρύνουν τη θέση του. 

Συγκεκριμένα, στο σπίτι του βρέθηκε ένα επιβαρυντικό DVD, καθώς επίσης και εκατοντάδες μηνύματα στα κινητά του τηλέφωνα, που αποδεικνύουν πως είχε οργανώσει μια ομάδα, η οποία δρούσε υπέρ του, σε διάφορες υποθέσεις. Σε αυτή την ομάδα ανήκαν ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Φιλίπ Ναρμινό, καθώς επίσης και ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας. 

Οι έρευνες για τον Ριμπολόβλεφ είχαν ξεκινήσει από το 2017, με αφορμή τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Ελβετό έμπορο έργων τέχνης, Υβ Μπουβιέ. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Ριμπολόβλεφ φέρεται να είχε ευνοϊκή μεταχείριση από τη δικαιοσύνη του Μονακό. Το προξενείο της Ρωσίας στη Μασσαλία ζήτησε να ενημερωθεί για την υπόθεση και ήδη οι αρχές έχουν παρουσιάσει τα στοιχεία της έρευνας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.