Τα πλάνα του Μαρτίνς για την Ντουντελάνζ (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού που έγινε το πρωί της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, αναφορικά με την ενδεκάδα του αγώνα με την Ντουντελάνζ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού που έγινε το πρωί της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, αναφορικά με την ενδεκάδα του αγώνα με την Ντουντελάνζ. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που προτίμησε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη, στο ματς με τον Αρη.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, έχουν «κλειδώσεις» οι θέσεις στην άμυνας. Τερματοφύλακας θα είναι ο Γιαννιώτης, ακραίοι αμυντικοί οι Τοροσίδης, Τσιμίκας και στόπερ οι Μεριά, Μιράντα. Από ‘κει και έπειτα, στις θέσεις των αμυντικών μέσων θα είναι ο Καμαρά, έχοντας δίπλα του πιθανότατα τον Νάτχο. Ο Τουρέ που είναι στην αποστολή ενδέχεται να έχει επιτελικό ρόλο. Ο ένας εξτρέμ θα είναι ο Φετφατζίδης, ενώ την ενδεκάδα θα συμπληρώσουν οι Χριστοδουλόπουλος και Ναουέλ, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει πως εκ των δύο θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα κάθονται οι Κούτρης, Σισέ, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ποντένσε, Χασάν και ένας εκ των Σα ή Χουτεσιώτη. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Βούκοβιτς, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Ανδρούτσος, Νικολάου, Βρουσάι και ο τραυματίας Γκερέρο.

Δείτε στο βίντεο του novasports.gr, πλάνα από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Καραϊσκάκη. Το ματς με την Ντουντελάνζ θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 10μμ. στο φαληρικό γήπεδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.