Ένας πρωταγωνιστής μείον για το “Kingsman 3”

Τι;Μετά τα "Kingsman: The Secret Service" και "Kingsman: The Golden Circle", όλοι περιμένουμε με...

Τι;

Μετά τα “Kingsman: The Secret Service” και “Kingsman: The Golden Circle”, όλοι περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια της ιστορίας με το “Kingsman 3”. Ωστόσο, ο Gary “Eggsy” Unwin, ο κατά κόσμον γνωστός ηθοποιός Taron Egerton, δεν θα επιστρέψει για τη νέα ταινία.

Σε συνέντευξη του ηθοποιού για τη νέα του ταινία “Robin Hood”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 29 Νοεμβρίου, με το Yahoo! Movies, ο Egerton αποκάλυψε ότι ο λόγος που ο Eggsy θα απουσιάζει από την ταινία φαίνεται να είναι η κατεύθυνση που θα πάρει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Matthew Vaughn. Άγνωστο παραμένει αν άλλοι ηθοποιοί των ταινιών θα απουσιάζουν.

“Δεν είμαι ο επόμενος Kingsman”, είπε ο Egerton. Όταν ερωτήθηκε γιατί, είπε, “Δεν ξέρω αν μπορώ να σας πω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναγίνω Kingsman ποτέ ξανά. Ήμουν με το Matthew [Vaughn] πριν από λίγες μέρες και μιλήσαμε. Θα συνεχιστεί η συνεργασία μας, αλλά το επόμενο ταξίδι σε αυτό το σύμπαν δεν με περιλαμβάνει. Το οποίο είναι ιεροσυλία!”, πρόσθεσε αστειευόμενος.

“Η ιδέα του για τη νέα ταινία είναι πολύ ενδιαφέρουσα και λυπάμαι που δεν θα είμαι μέρος του ταξιδιού μαζί του, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος του Eggsy.”

Φήμες θέλουν η τρίτη ταινία να επικεντρώνεται στη δράση της Μυστικής Υπηρεσίας κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα, όπου και προφανώς δεν υπήρχε ο Eggsy. Η πλοκή περιλαμβάνει έναν έφηβο εν ονόματι Conrad, ο οποίος επιθυμεί να παλέψει στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως και έναν άγνωστο μέχρι στιγμής χαρακτήρα που θα ενσαρκώνει ο Ralph Fiennes.

Ο Vaughn επιβεβαίωσε ότι θα είναι σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός της τρίτης ταινίας, ενώ παράλληλα ετοιμάζει και άλλες ταινίες “Kingsman”, όπως και reboot του “Kick-Ass”.

Το “Kingsman 3” θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου 2019 (ΗΠΑ).

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.