Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κένι Μίλερ (video)

Στα 38 του χρόνια ο Σκωτσέζος επιθετικός Κένι Μίλερ κάνει τα πάντα προκειμένου να μας επιδείξει την κλάση του. Σήμερα κόραρε με 3η διαφορετική ομάδα μέσα στο 2018 ενώ στην 20ετή καριέρα του έχει σκοράρει με έντεκα διαφορετικούς συλλόγους

Στα 38 του χρόνια ο Σκωτσέζος επιθετικός Κένι Μίλερ κάνει τα πάντα προκειμένου να μας επιδείξει την κλάση του, κόντρα και στον χρόνο έτσι όπως τον έχει κάνει γνωστό στα γήπεδα της Σκωτίας – κυρίως – της Αγγλίας αλλά και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Ο παίκτης από το Εδιμβούργο ξεκίνησε την καριέρα του στη Χιμπέρνιαν και στη συνέχεια αφού κατάφερε να εδραιωθεί στη φίλαθλη συνείδηση και των δύο μεγάλων της Γλασκόβης πραγματοποίησε μια καριέρα γεμάτη από συγκινήσεις στα γήπεδα της Αγγλίας (Γουλβς για πέντε χρόνια, Ντέρμπι Κάουντι, Κάρντιφ) με ενδιάμεσο σταθμό την Τουρκία (!) φορώντας τη φανέλα της Μπούρσασπορ ενώ για τρία χρόνια μεταπήδησε στον θαυμαστό κόσμο του MLS προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Βανκούβερ όπου σε 43 ματς σκόραρε 13 φορές.

Επέστρεψε για τέσσερα χρόνια στην Ρέϊντζερς ταξιδεύοντας μαζί της στις άγονες γραμμές των «χάϊλαντς» όπου έπρεπε να ταξιδέψει μετά τον υποβιβασμό της λόγω χρεών.

Φέτος ο Κένι Μίλερ των 69 συμμετοχών στην εθνική Σκωτίας με 18 γκολ, έκανε άλλο ένα ιστορικό επίτευγμα καθώς σκόραρε μέσα στην ίδια χρονιά με τρεις διαφορετικές ομάδες!
Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν πέτυχε ένα γκολ στον αγώνα των «Τζερς» με την Νταντί.


Στην αρχή της φετινής σεζόν ο Μίλερ πήγε στο Λίβινγκστον ως παίκτης – προπονητής όπου τον περασμένο Ιούλιο πρόλαβε να σκοράρει σε αγώνα του Λιγκ Καπ επί της Άνναν Αθλέτικ.

‘Όμως ο ίδιος ήθελε το κάτι παραπάνω, νιώθοντας ακόμα δυνατός να το ψάχνει.
Τον Αύγουστο συμφώνησε για την μετακίνησή του στην Νταντί με την φανέλα της οποίας σκόραρε σήμερα εις βάρος της Σεντ Μίρεν.

Με τους «μελανόλευκους» έχει πλέον πολύ δύσκολο έργο καθώς με την ομάδα του μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και έντεκα ήττες (!) ενώ ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε οκτώ ματς.
Στον ανηφορικό δρόμο της Νταντί ο Κένι Μίλερ δεν θα φοβηθεί να περπατήσει. Έτσι κι αλλιώς με το βαρύ του όνομα, μπορεί να δώσει ακόμη πολλά..
Δείτε τον Μίλερ σε ένα μικρό αφιέρωμα της Σκωτσέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας :


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.