Κερδίζει και αποκτά ηρεμία

O Γιώργος Βασιλείου γράφει για την σημαντικότητα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, τον οποίο οφείλει να κερδίσει για να αποκτήσει ηρεμία και να μείνει μέσα στον στόχο της.

«Εάν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα έχουμε αποτύχει όλοι, με πρώτο έμενα» ήταν η σημαντικότερη ατάκα του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Παρασκευής. 

Ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» απλά υπενθύμισε στους παίκτες της ΑΕΚ ποιος είναι ο πραγματικός στόχος της χρονιάς. 

Μπορεί να απέχει αυτή τη στιγμή έξι βαθμούς από την κορυφή όμως την Κυριακή συμπληρώνεται το 1/3 του πρωταθλήματος. 
Οι βαθμολογικές απώλειες θα είναι και άλλες για τον ΠΑΟΚ και τις υπόλοιπες ομάδες, όμως εάν οι πρώτες 10 αγωνιστικές κλείσουν με τη διαφορά μεγαλύτερη των -6 βαθμών τότε τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα για τη συνέχεια. 

Όσο και αν δεν το «φωνάζουν» στην ΑΕΚ ο αγώνας με τον Ατρόμητο είναι ένας τελικός. Ίσως το σημαντικότερο έως τώρα παιχνίδι. Αυτό που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. 

Το κερδίζει η ΑΕΚ και πάει στη διακοπή ήρεμη και… ωραία, έχοντας αποφύγει την πιθανή εσωστρέφεια. Σε αντίθετο αποτέλεσμα τότε οι επόμενες ημέρες μπορεί να μην κυλήσουν και τόσο ήρεμα. 

Όπως έγραφα και πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έχουν την ποιότητα να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αρκεί να κάνουν το αυτονόητο. Να καταθέσουν την ποιότητά τους στον αγωνιστικό χώρο. 

Εάν το κάνουν αυτό δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν. Εάν παρουσιαστούν όπως στο πρώτο ημίχρονο με τον Άρη ή όπως στο 90λεπτο με τον Παναθηναϊκό τότε δεν θα έχουν τύχη. Τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοσή τους. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μείνουν στην καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν γιατί αυτό μόνο προβλήματα θα τους δημιουργήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.