Από το παρελθόν αναδύθηκε η υπόθεση της ταινίας “Breaking Bad”

Ο κύκλος κλείνει...Σε μια συνέντευξη του 2013 ο Vince Gilligan, ο δημιουργός του "Breaking Bad"...

Ο κύκλος κλείνει…

Σε μια συνέντευξη του 2013 ο Vince Gilligan, ο δημιουργός του “Breaking Bad” φαίνεται πως είχε αποκαλύψει την υπόθεση της επερχόμενης ταινίας του.

Προσοχή ακολουθούν spoiler από το τέλος της σειράς και πιθανότητα της ταινίας.


Σε συνέντευξή του με το GQ μετά το τέλος του “Breaking Bad” (την οποία πρόσφατα ανακάλυψε το The Wrap), ο Gilligan πρόσφερε την άποψή του για το τι συνέβη στον Jesse Pinkman μετά την δραπέτευσή του από την συμμορία νεο-Ναζί, η οποία τον είχε απαγάγει και τον χρησιμοποιούσε για να παράγει μεθαμφεταμίνες. Η απάντησή του, αν και σκοτεινή, είναι κάπως ελπιδοφόρα.

“Μόνο ο θεατής θα αποφασίσει τι έγινε με τον Jesse”, είπε ο Gilligan. “Προσωπικά, λέω ότι ξέφυγε. Αλλά το πιο πιθανό, όσο αρνητικό και αν ακούγεται, είναι να βρουν τα αποτυπώματά του στο εργαστήριο και να τον πιάσουν μετά από λίγο καιρό. Και θα τον συλλάβουν για τον θάνατο δύο ομοσπονδιακών πρακτόρων [πιθανόν να αναφέρεται στους Hank Schrader και Steven Gomez]”.

“Αλλά, ενώ αυτό είναι το πιθανότερο αποτέλεσμα, εγώ πιστεύω ότι έφυγε για την Αλάσκα, άλλαξε το όνομά του και έχει μια νέα ζωή. Το θέλεις αυτό το αποτέλεσμα. Το αξίζει”.

Αν και η επερχόμενη ταινία έχει τον τίτλο “Greenbrier”, η ταινία μπορεί να μην έχει να κάνει με τον Jesse. Προηγούμενα δημοσιεύματα, δεν ανέφεραν για το ποιος θα είναι το επίκεντρο της ταινίας, αλλά η περιγραφή που πήραμε συνάδει με την συνέντευξη, καθώς μια μικρή σύνοψη της ταινίας αναφέρει ότι “η ιστορία ακολουθεί τη δραπέτευση ενός άνδρα από τους απαγωγείς του και το ταξίδι του προς την ελευθερία”.

Σε άλλη συνέντευξη ο Bryan Cranston δήλωσε ότι η επερχόμενη ταινία “είναι μια ωραία ιστορία, και υπήρχαν πολλοί που ήθελαν να δουν κάποιο είδος κλεισίματος σε αυτές τις ιστορίες που δεν ολοκληρώθηκαν, και αυτή η ιδέα, από όσο ξέρω, κάνει ακριβώς αυτό. Τουλάχιστον, για κάποιους χαρακτήρες που το ταξίδι τους έμεινε ανολοκλήρωτο”.

Η παραγωγή της ταινίας θα φέρει τον τίτλο “Greenbrier” και θα ξεκινήσει γυρίσματα από τα μέσα Νοεμβρίου έως τις αρχές Φεβρουαρίου. Αυτό θα είναι το πρώτο project στο οποίο εμπλέκεται ο Vince Gilligan μετά την τριετή συμφωνία που υπέγραψε με την Sony Pictures Television τον Ιουλίου.

Μένει να δούμε κατά πόσο η ταινία θα έχει σχέση με αυτά που υποθέσαμε παραπάνω. Μέχρι τότε, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.