Η παραγωγή του Metroid Prime 4 είναι σε πλήρη ισχύ

Απλά μην ρωτήσετε πότε θα κυκλοφορήσει.Σχεδόν ενάμιση χρόνο από την ανακοίνωση του Metroid Prime 4...

Απλά μην ρωτήσετε πότε θα κυκλοφορήσει.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο από την ανακοίνωση του Metroid Prime 4 στην E3 2017, η Nintendo δεν είναι ακόμη έτοιμη να δείξει το παιχνίδι ή να μας δώσει ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αλλά ο πρόεδρος και COO της Nintendo of America Reggie Fils-Aime λέει πως οι φανς δεν πρέπει να ανησυχούν για την ανάπτυξη του παιχνιδιού, επαναλαμβάνοντας τι είχε πει για το παιχνίδι κατά την διάρκεια της E3 2018.

“Είχαμε προσδοκίες για το πότε θα κυκλοφορήσει [το Metroid Prime 4]”, είπε ο Fils-Aime σε μια νέα συνέντευξη του Mashable. “Δεν έχουμε ανακοινώσει ημερομηνία, αλλά το παιχνίδι είναι σε πλήρη ισχύ”.

Άμα η ημερομηνία κυκλοφορίας είναι ακόμα πολύ μακριά από την ανακοίνωση του, οι φανς αναρωτιούνται γιατί η Nintendo αποκάλυψε το sequel τόσο νωρίς. Ο Fils-Aime παραδέχτηκε ότι αυτή η περίπτωση είναι η εξαίρεση στο κανόνα της εταιρείας του να ανακοινώνουν παιχνίδια πιο κοντά στην ημέρα κυκλοφορίας, αλλά το Metroid Prime 4 δεν είναι η μόνη εξαίρεση.

“Συνήθως έξι μήνες προς ένα χρόνο πριν είναι όπως θέλουμε να το κάνουμε, αλλά υπάρχουν στιγμές για στρατηγικούς λόγους οπού πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι έρχεται ένα παιχνίδι”, είπε. “Το κάναμε χρόνια πριν αυτό με το Zelda. Μιλάγαμε για μία καινούργια εμπειρία Zelda πίσω στις ημέρες του Wii U… Εξαρτάται από το παιχνίδι, εξαρτάται από τον τύπο ανάπτυξης που περνάει, και εξαρτάται από το πως νιώθουμε ότι θα αντιδράσει ο καταναλωτής στο συγκεκριμένο μήνυμα.”

Ο Fils-Aime επίσης είπε ότι υπάρχει μικρό κίνητρο ώστε η Nintendo να ανακοινώσει μια ημερομηνία κυκλοφορίας τώρα, οπού μπορεί να τραβήξει την προσοχή από τις κυκλοφορίες των Χριστουγέννων όπως το Super Smash Bros. Ultimate.

<b> Metroid Prime 4 </b> </p>
<p> The reveal of Metroid Prime 4 at E3 2017 was one of the biggest surprises of the show. But since then, Nintendo has been absolutely radio silent on the project, to the point where we’re not even sure who’s developing it. We thought we might see more at this year’s E3, but clearly Nintendo was focused almost solely on Super Smash Bros. Ultimate.” class=”image screenshot” data-model=”image” data-pk=”120459″ itemprop=”contentUrl” itemscope=”” itemtype=”https://schema.org/ImageObject” src=”https://sm.ign.com/ign_gr/screenshot/b/b-metroid-/b-metroid-prime-4-b-br-brthe-reveal-of-metroid-prime-4-at-e3_n79j.jpg”/></figure>
<p>“Σκεφτόμαστε βαθιά την αλληλουχία των παιχνιδιών μας, αλλά με αυτά τα λεγόμενα, είναι γνωστό πως η Nintendo άμα ένα παιχνίδι δεν είναι έτοιμο, θα σπρώξουμε την ανάπτυξη του όσο χρειαστεί ώστε να βεβαιωθούμε το παιχνίδι θα βγει όσο πιο δυνατό γίνεται”, λέει ο Fils-Aime. “Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με την Nintendo χρειάστηκε να καθυστερήσουμε αρκετές φορές πολλά σημαντικά παιχνίδια μας – αλλά στο τέλος άξιζε τον κόπο. Επειδή η συγκέντρωση μας στην ποιότητα είναι τόσο ισχυρή”.</p>
<p>Τα σχόλια του Fils-Aime είναι το πιο κοντινό που έχουμε σε νέα για το Metroid Prime 4 από την E3 τον Ιούνιο, oπού ο Senior Product Manager της Nintendo of America Bill Trinen μας μίλησε <a href=γιατί δεν θα βλέπαμε το παιχνίδι στο event.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.