Ο μήνας καταξίωσης του Μασούρα (video)

Πρωτοχρονιά του 2019 θα συνδυάσει την ημέρα των γενεθλίων του με μια σημαντική στιγμή της καριέρας του. Ο σκόρερ του Πανιωνίου στο Καραϊσκάκη στη μοναδική νίκη των "κυανέρυθρων" στην έδρα του Ολυμπιακού μετά το 1981, μετά το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Την επόμενη αγωνιστική αναμένεται να συμπληρώνει 120 παιχνίδια στη μεγάλη κατηγορία. Ο Γιώργος Μασούρας έδειξε από την αρχή με τη φανέλα του Ηλυσιακού πως έχει ποιότητα. Η απόδειξη ήρθε από την αμέσως επόμενη χρονιά με τον Πανιώνιο και το άλμα της καριέρας του έρχεται πλέον με την μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ανήμερα των 25ων γενεθλίων του, ο άσσος του Πανιωνίου θα ανήκει στον Ολυμπιακό. Διανύοντας μια εξαιρετική πορεία στην καριέρα του, δείχνοντας επαγγελματισμό και αφοσίωση στον στόχο, δηλαδή στο ποδόσφαιρο, κάνοντας όνειρα στη Νέα Σμύρνη και συνεχίζοντάς τα στον Πειραιά.

Ο Μασούρας ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τον Ηλυσιακό το 2013 και στην πρώτη του σεζόν σε 26 αγώνες πέτυχε 5 γκολ στη 3η εθνική κατηγορία.

Η μεταγραφή του έγινε άμεσα στον Πανιώνιο που εντόπισε το ταλέντο του και μέσα σε υγειές περιβάλλον συνέβαλε προκειμένου ο Μασούρας να εξελιχθεί και να φτάσει μέχρι την Εθνική ομάδα με την οποία έκανε ντεμπούτο πριν λίγες ημέρες στο παιχνίδι με την Εσθονία.

Σε 4,5 χρόνια με τη φανέλα των «κυανέρυθρων» αγωνίστηκε σε 119 παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία σημειώνοντας 15 γκολ.

Παραγωγικότερη σεζόν του ήταν την περίοδο 2016-17 όταν πέτυχε 6 γκολ στο πρωτάθλημα.

Εφέτος σε 10 συμμετοχές έχει καταφέρει να πετύχει 4 γκολ, απέναντι σε ΟΦΗ, Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Ξάνθη.

Ο Μασούρας έχει αγωνιστεί 9 φορές απέναντι στον Ολυμπιακό, σκοράροντας μάλιστα μία φορά στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην μοναδική νίκη του Πανιωνίου μετά το 1981 στην έδρα των «ερυθρόλευκων» για το πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.