Πανέτοιμος για να κλειδώσει τη δεύτερη θέση

Ο Ατρόμητος θα παλέψει για τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κάνει το σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος (19:00).

Ο Ατρόμητος θα παλέψει για τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κάνει το σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος (19:00). Παράλληλα, οι Περιστεριώτες θέλουν θα μειώσουν εκ νέου τη διαφορά που τους χωρίζει από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στους δυο βαθμούς, διατηρώντας παράλληλα τις ελπίδες τους «ζωντανές» για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος. Οι Περιστεριώτες έχουν μέχρι στιγμής 24 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να έχει 29 και τον τρίτο Ολυμπιακό να έχει 20. 

Ο Νταμίρ Κάναντι ζήτησε από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για να πανηγυρίσουν τη νίκη, καθώς θεωρεί το συγκεκριμένο ματς κομβικό για την πορεία της ομάδας του στο εφετινό πρωτάθλημα. Ο Αυστριακός τεχνικός δεν υπολογίζει στους Βασιλακάκη, Ουγκράι και Κιβρακίδη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι τρεις παίκτες έμειναν εκτός αποστολής. 

Ο Ατρόμητος αναμένεται να παραταχθεί με 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και τον Μέγερι στην εστία. Οι Ρισβάνης και Χατζηισαΐας θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Σάκιτς και Γιαννούλη στα άκρα της άμυνας. Οι Μπουσούλατζιτς, Μάντσονκαι Μούγιακιτς θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Ενσικουλού, Μπρούνο και Κουλούρη στην τριάδα της επίθεσης.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.