Σάρι «Ελπίζω να δω αντίδραση»

Πιο προβληματισμένος απ’ όλους εμφανίστηκε ο Μαουρίσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι δεν εξεπλάγην από την ήττα της ομάδας του τόσο πολύ όσο από το γεγονός ότι είχε διαγνώσει το πρόβλημα στην ομάδα του, είχε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του, δίχως όμως αυτό να σταθεί αρκετό για ν’ αλλάξει κάτι

Πιο προβληματισμένος απ’ όλους εμφανίστηκε ο Μαουρίσιο Σάρι. Ο Ιταλός τεχνικός της Τσέλσι δεν εξεπλάγην από την ήττα της ομάδας του τόσο πολύ όσο από το γεγονός ότι είχε διαγνώσει το πρόβλημα στην ομάδα του, είχε προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του, δίχως όμως αυτό να σταθεί αρκετό για ν’ αλλάξει κάτι. Ο προπονητής της επόμενης αντιπάλου του ΠΑΟΚ για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League σημείωσε: «Γνώριζα πολύ καλά πως είχαμε προβλήματα και τους το είπα πριν από δυο εβδομάδες. Πλέον νομίζω πως το πρόβλημα είναι ορατό. Πρέπει να δουλέψουμε, πρέπει να βελτιωθούμε γιατί έχουμε πολλά προβλήματα με πρώτο και καλύτερο το κομμάτι της φυσικής κατάστασης και στη συνέχεια της πνευματικής. Επίσης, στο τεχνικός κομμάτι, στα πρώτα είκοσι πέντε λεπτά του αγώνα με την Τότεναμ χάσαμε πολλές μπάλες στο δικό μας μισό του γηπέδου επειδή είχαμε θέμα με το να μείνουμε συμπαγείς».
Ταυτόχρονα όμως πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο να προσπαθείς να βελτιώνεις μια ομάδα και ταυτόχρονα να λύνεις προβλήματα καθώς έχουμε χρόνο μόνο για να προετοιμάζουμε την ομάδα για το επόμενο ματς. Είμαστε υποχρεωμένοι ν’ αγωνιζόμαστε κάθε τρεις ημέρες αλλά πρέπει να κάνουμε κάτι και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε πρώτα ως ομάδα και μετά ατομικά, ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά». Αναφορικά με τον χαρακτήρα της ομάδας και πώς περιμένει να επηρεάσει την ομάδα του στην πρώτη της ήττα μετά από δέκα οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις: «Νομίζω πως ο χαρακτήρας της ομάδας είναι πολύ περίεργος. Στο παρελθόν, τη μια σεζόν είχαν 87 βαθμούς και την επόμενη – νομίζω – 50. Τη μια 93 και την επόμνη 70. Φυσικά ελπίζω να δω αντίδραση στις προπονήσεις και μετά στον επόμενο αγώνα. Ηξερα πολύ καλά πως είχαμε προβλήματα και πως έπρεπε να δουλέψουμε. Τώρα το γνωρίζουν όλοι. Έχω την αίσθηση πως πρέπει να δουλέψουμε προς όλες τις κατευθύνσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.