Παπασταθόπουλος: «Μόνο η Άρσεναλ υπήρχε στο ντέρμπι»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπογράμμισε πως η Άρσεναλ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι του Λονδίνου, όπου επικράτησε 4-2 της Τότεναμ.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υπογράμμισε πως η Άρσεναλ ήταν απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι του Λονδίνου, όπου επικράτησε 4-2 της Τότεναμ. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με τη νίκη των «κανονιέρηδων» και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο έφτασε η ομάδα του στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Αρχικά, ο Παπασταθόπουλος τόνισε: «Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα. Υπήρχε μόνο μια ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς που νικήσαμε, αλλά το επόμενο παιχνίδι είναι πιο σημαντικό πλέον. Πρέπει να παίξουμε έτσι και στα παιχνίδια που ακολουθούν. Χρειαζόμαστε βελτίωση, αλλά στο ματς με την Τότεναμ ήμασταν καλύτεροι».

Στη συνέχεια, ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος υπογράμμισε: «Μετά το πέναλτι είχαμε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Είναι πολύ καλό ότι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, συνεχίσαμε να παλεύουμε. Παίζουμε καλύτερα από το ξεκίνημα της σεζόν και είμαι χαρούμενος που έρχονται οι βαθμοί γιατί μερικές φορές παίζεις καλά αλλά δεν παίρνεις κάτι. Ελπίζω να συνεχίσουμε το ίδιο. Ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας τη φετινή σεζόν. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική και είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Τέλος, Παπασταθόπουλος δήλωσε για τον Ομπαμεγιάνγκ: «Γνωρίζω τον Ομπαμεγιάνγκ για πάνω από πέντε χρόνια. Είναι ένας τεράστιος παίκτης και στην Bundesliga σκόραρε πάνω από 25 γκολ τη σεζόν. Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.