Ζοάο Φέλιξ: “Σημαντικό ότι συνεχίζουμε στο Europa”

Ο Ζοάο Φέλιξ ήταν ο παίκτης της Μπενφίκα που συνόδευσε τον Ρούι Βιτόρια στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Ζοάο Φέλιξ ήταν ο παίκτης της Μπενφίκα που συνόδευσε τον Ρούι Βιτόρια στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την ΑΕΚ. O 19χρονος επιθετικός που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο Champions League μίλησε για τα όνειρά του, τη συνέχεια στο Europa League, αλλά και το όνειρο να κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Για τις ευκαιρίες που έχει πάρει μέχρι τώρα:
«Πιστεύω πως μέχρι τώρα τα έχω πάει καλά, έχω ανταποκριθεί στις ευκαιρίες που μου έχουν δοθεί. Εύχομαι να συνεχίσω να εξελίσομαι με την βοήθεια των συμπαικτών μου και του τεχνικού επιτελείου φυσικα». 

Για το πώς περιμένει την ΑΕΚ: «Στην αρχή του αγώνα η ΑΕΚ θα παίξει πιο αμυντικά, όπως έκανε και στον πρώτο αγώνα. Θα μας δώσει τον έλεγχο και θα περιμένει την ευκαιρία της για να μας αιφνιδιάσει. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Για το ότι είναι το τελευταίο ματς στο Champions League: 
«Φυσικά και θέλαμε να πάμε όσο πιο μακριά γινόταν στο Champions League, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι σημαντικό όμως που συνεχίζουμε στην Ευρώπη. Το να βρίσκεται στο Europa League δεν είναι και λίγο. Σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε». 

Για το ενδεχόμενο να κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο η Μπενφίκα: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Απαιτεί σκληρή δουλειά και προσπάθεια όλων των ανθρώπων που βρίσκονται στον σύλλογο. Φυσικά και θα ήθελα όμως να ζήσω μια τέτοια στιγμή ως παίκτης της Μπενφίκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.